Antena Meniu Search
x

Bilanțul mașinilor ridicate din București. Amenzi de aproape 30.000 de lei

La o săptămână de când autorităţile locale din Bucureşti au început să ridice maşinile parcate ilegal avem şi primul bilanţ al acţiunilor. Amenzi de aproape 30.000 de lei au fost date în doar câteva zile.

de Redactia Observator

la 31.08.2019, 13:45

Vezi și

La o săptămână de când autorităţile locale din Bucureşti au început să ridice maşinile parcate ilegal avem şi primul bilanţ al acţiunilor.

Amenzi de aproape 30.000 de lei au fost date în doar câteva zile.

Amenzi cu nemiluita și mașini ridicate, în București

La doar 5 zile de la intrarea în vigoare a hotărârii,  44 de mașini au fost luate cu platforma în Bucureşti. Dintre acestea, cele mai multe au fost ridicate din sectorul trei - 27 la număr. Locul 2 este ocupat de sectorul 1, unde până acum 13 autoturisme au fost ridicate iar în sectoarele 2 şi 4, angajații primăriei au luat cu ei doar 4 autoturisme.

La polul opus se află sectoarele 5 şi 6 unde niciun vehicul nu a fost ridicat până acum.  În vizorul poliţiştilor au intrat în special autoturismele care blocau intrările în spitale, trecerile de pietoni sau staţiile mijloacelor de transport în comun.

Alţi 40 de şoferi au fost ceva mai norocoşi săptămâna aceasta - au ajuns la autoturisme chiar înainte ca acestea să fie urcate pe platformă - au rămas totuşi buni de plată, alături de alţi 103 conducători auto pentru care poliţiştii au decis că nu este necesară intervenţia autospecialelor.

Timpul petrecut în zone interzise i-a costat scump pe șoferii care au rămas temporar fără mașină - fiecare a avut de scos din buzunar între 500 și 650 de lei, în funcţie de masa maşinii. La calcul se adaugă şi taxa de depozitre în valoare de 150 de lei pe zi. În total, valoarea amenzilor aplicate în 5 zile s-a ridicat la aproape 30.000 de mii de lei.

Cât costă parcarea neregulamentară

- autoturism sub 5 tone: ~500 de lei

- autoturism peste 5 tone: ~650 de lei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bilanțul mașinilor ridicate din București. Amenzi de aproape 30.000 de lei