Antena Meniu Search
x

MĂSURĂ incredibilă: Noul preşedinte al Autorităţii Naţionale în Comunicaţii vrea să-şi mărească salariul la 10.000 de euro lunar

Deputatul USR Cătălin Drulă îl acuză pe noul preşedinte al Autorităţii Naţionale în Comunicaţii, Adrian Diţă, că imediat după preluarea postului a schimbat toată conducerea instituţiei şi a vrea să-şi mărească salariul la 10.000 de euro lunar.

Deputatul USR Cătălin Drulă îl acuză pe noul preşedinte al Autorităţii Naţionale în Comunicaţii, Adrian Diţă, că imediat după preluarea postului a schimbat toată conducerea instituţiei şi a vrea să-şi mărească salariul la 10.000 de euro lunar.

”Noul şef al ANCOM (autoritatea care reglementează piaţa telecomunicaţiilor) pus de PSD a luat primele măsuri: a schimbat toţi oamenii din conducerea instituţiei, deşi principalele cerinţe de la această instituţie-arbitru sunt cele de echidistanţă, independenţă şi stabilitate; a trimis prin PSD un amendament în Parlament prin care vrea să-şi pună sieşi un salariu de aproximativ 10.000 de eur/lună în mână (PSD s-a executat prompt şi a întors legea din plen pentru a-i mări domnului salariul)”, a scris, pe Facebook, Cătălin Drulă.

El a alăturat postării şi amendamentul la Legea de aprobare a OUG 33/2017 prin care salariul preşedintelui ANCOM este calculat după criterii noi. Dacă înainte era stabilit la nivelul salariului unui secretar de stat, pe viitor şeful Autorităţii va primi, lunar, echivalentul a şase salarii medii la nivelul instituţiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adrian Diţă a fost numit, pe 11 mai, de către plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale în Comunicaţii, cu 236 voturi ”pentru” şi zece ”împotrivă”.

Adrian Diţă, care ocupă, din noiembrie 2015 până în prezent, funcţia de director de afaceri publice în cadrul Telekom România. Totodată, din martie 2011 până în prezent, are şi funcţia de director în cadrul Romconnection Consulting, potrivit contului de LinkedIn. În perioada 2010-2011, a fost director de Coporate Affairs în cadrul International Railway Systems, grup controlat de omul de afaceri Cristian Burci. În perioada iunie 2004 – ianuarie 2010, a avut funcţia de director de Corporate Affairs în cadrul Vodafone România.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » MĂSURĂ incredibilă: Noul preşedinte al Autorităţii Naţionale în Comunicaţii vrea să-şi mărească salariul la 10.000 de euro lunar