Antena Meniu Search
x

Medicii Spitalului din Ramnicu Valcea au incercat sa-si acopere vina in cazul tinerei care a nascut singura

Au condamnat un copil la moarte si s-au grabit sa faca ordine in hartii. Medicii spitalului din Ramnicu Valcea au incercat sa-si acopere vina mortii unui copil. O femeie a nascut, singura, pe un pat de spital, tipand de durere si cerand ajutor ore intregi. Copilul a murit.

Vezi și

Imediat dupa nastere, medicii i-au cerut mamei sa semneze o hartie ce ar fi permis incinerarea micutului, inainte ca legistii sa faca necropsia.

“Au omorat copilul bagandu-l, plangand, in congelator”, spune mama tinerei care trece prin aceasta tragedie.

A fost momentul in care o asistenta a condamnat la moarte un copil abia nascut. De parca nu ar fi de ajuns, sub ochii femeii traumatizate de chinul nasterii, medicii, aparuti si ei, din senin, pe holurile sectiei, au adus in graba o hartie in care mamei i se cerea semnatura pentru incinerarea copilului. O hartie in care scria ca bebelusul s-a nascut mort: “M-au pus sa semnez fara citesc ce semnez, practic copilul meu nu s-a nascut mort”.

A doua zi, lucida, femeia le-a spus medicilor ca isi retrage semnatura. Nu-si putea scoate din minte imaginea copilului care i-a fost luat din brate, in timp ce plangea cu toata puterea.

Odata cu asistenta, este anchetat si medicul de garda care dormea si el, probabil, cand femeia nastea singura in salon. Necropsia va fi o piesa esentiala in stabilirea vinovatiilor. Numai ca intarzie.

Elena este hotarata sa-i aduca la judecata pe cei care i-au condamnat copilul la moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Medicii Spitalului din Ramnicu Valcea au incercat sa-si acopere vina in cazul tinerei care a nascut singura