Antena Meniu Search
x

Chirurgul Radu Zamfir a revenit în sala de operaţii CA SĂ SALVEZE VIEȚI

A trecut prin infern şi s-a întors să salveze vieţi! Doctorul Radu Zamfir a intrat aseară, din nou, în sala de operaţii. A fost chemat la o prelevare de organe. Ca în ziua blestemată, când s-a prăbuşit avionul cu medici în munţi.

Vezi și

E muzică pe fundal, dar n-o aude nimeni! Nu asistăm la o operaţie oarecare. E o renaştere. Aşa se întoarce să lupte cu moartea un bărbat care a privit-o în ochi, lângă epava din Apuseni. Acum o înfruntă cu bisturiul în mână.

Pentru Radu Zamfir, a trecut timpul vindecării. Familia unui bărbat în moarte clinică a fost de acord cu donarea organelor.

Iar medicul trebuie să ajungă urgent la Sibiu.

Aseară însă a urcat într-o ambulanţă cu echipa lui. Încă i se vedeau rănile pe faţă, în timp ce vorbea la telefon.

După un drum de câteva ore, la miezul nopţii, a ajuns la destinaţie.

Misiunea adevărată abia acum începea. În sala de operaţii, Zamfir şi ceilalţi medici au recoltat ficatul, corneea şi rinichii.

Din echipa de salvatori, lipseşte cineva. La ultima prelevare a doctorului Zamfir, participase şi tânăra lui protejată. Un viitor medic ilustru. Frumoasa Aura.

Pe Aura din păcate am cunoscut-o foarte puţin. Şi vreau să vă spun că am rămas impresionat, am crezut că este un medic specialist, povestește dr. Pivniceru.

Însă Aura s-a stins sub ochii mentorului său care continuă să salveze vieţi. În această dimineaţă, Radu Zamfir s-a întors la Fundeni, cu rucsacul în spate.

Aici, pe un pat de spital, o femeie aştepta disperată un ficat. Un al treilea transplant.

Prima oară, trupul i-a respins ficatul primit. La a doua şansă, avionul cu medici pilotat de Iovan s-a prăbuşit. Acum, soarta a lovit-o din nou. Vârsta o face incompatibilă cu donatorul.

O nouă şansă la viaţa a primit o femeie din Cluj. Radu Zamfir a primit o nouă şansă să-şi facă datoria.

Salvatorii din Apuseni i-au auzit rugăciunile atunci când credea că moartea l-a învins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Chirurgul Radu Zamfir a revenit în sala de operaţii CA SĂ SALVEZE VIEȚI