Antena Meniu Search
x

Membrii clanului Duduianu jefuiau TIR-uri in mers

Membrii unuia dintre cele mai temute clanuri din Bucureşti au fost încătuşaţi şi riscă puşcăria după cascadorii care i-au lăsat mască până şi pe poliţişti.

Vezi și

 Membrii unuia dintre cele mai temute clanuri din Bucureşti au fost încătuşaţi şi riscă puşcăria după cascadorii care i-au lăsat mască până şi pe poliţişti - jefuirea tirurilor cu electronice scumpe pe şosea, în mers, la o sută de kilometri pe oră. Hoţii apăreau de nicăieri şi opreau ca nişte fantome: înţepau roţile sau deschideau uşile în mers şi, în câteva secunde, dispăreu cu marfa. Tupeul tâlharilor cascadori a mers atât de departe încât atunci când au fost surprinşi, au încercat chiar să-i şi mituiască pe poliţişti.

Dar hoţii se întind de parcă ar fi cascadori. Ies pe trapa maşinii şi stau suspendaţi deasupra şoselei. În câteva secunde, deschid camionul. În mers, în viteză! În timp ce o altă maşină merge în faţa TIR-ului, pentru a păstra viteza constantă.

E o scenă filmată cu o cameră cu infraroşu. Din elicopterul Poliţiei. În ultimele patru luni s-a repetat de mai multe ori. Pe şoseaua de centură a Bucureştiului, în Argeş sau în Ialomiţa!

Camioanele erau medalia lor de aur. Găseau transporturi valoroase. Aparatura electronică era cea mai vânată. O SA VINA RECO SI CU MASINI Însă, uneori, se mulţumeau şi cu bronzul. Un portofel sau o geantă, din maşina de mici dimeasiuni care oprea brusc.

Avea cauciuciucul înţepat chiar de hoţi. Membrii grupării ar fi ajuns să strângă averi! Şi nu de puţine ori i-au lovit pe proprietarii care îi surprindeau în flagrant.

Când au fost depistaţi, ar fi încercat să-i mituiască pe poliţişti. Nu au reuşit! Judecătorii vor decide dacă vor fi arestaţi!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Membrii clanului Duduianu jefuiau TIR-uri in mers