Antena Meniu Search
x

Membrii trupei Cargo, implicați într-un accident rutier

N-a fost ziua vrăjitoarelor, dar a fost ziua ghinioanelor. Rockerii se îndreptau spre Timișoara, când duba lor a fost lovită de o șoferiță care nu a virat cum trebuie într-o curbă.

Vezi și

Accidentul a avut loc pe Valea Oltului. Norocul femeii de la volan a fost că maşina ei a fost aruncată la baza muntelui, și nu în Olt.

Probabil a avut ceva probleme la maşină sau a dormit. A intrat în noi, dacă nu se intâmpla treaba asta ar fi căzut in Olt.Chiar a avut noroc, ca altfel cred că pentru ea se termina mult mai rău, a spus Adi Bărar, unul dintre componenții trupei Cargo.

Doar maşinile au fost lovite şi vor ajunge, cel mai curând, în service. Membrii trupei şi-au liniştit imediat fanii printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare.

Accident pe Valea Oltului, nu vă temeţi, suntem toţi bine!

O parte dintre ei au plecat deja spre Arad. Doar Adi Bărar a mai rămas câteva zile la Timişoara. Chitaristul trupei vrea să creadă că accidentul le-a spulberat ghinionul din anul abia început.

Cargo, una dintre cele mai longevive trupe rock din România, promite să revină curând pe scenă. Cu piese noi pentru care membrii trupei vor filma şi videoclipuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Membrii trupei Cargo, implicați într-un accident rutier