Antena Meniu Search
x

Membrii unei reţele de hoţi au prejudiciat statul român

154 de milioane euro. Este suma cu care membrii unei reţele de hoţi care tranzacţionau fier vechi ar fi prejudiciat statul român. 24 de percheziţii au avut loc azi dimineaţă în Capitală şi în Giurgiu. 90 de poliţişti au pornit pe urmele suspecţilor

Vezi și

 Membrii grupării infracţionale au făcut 15 firme fantomă prin intermediul cărora au cumpărat şi au vândut fier vechi însă întodeauna cu acte false.

Nu au plătit niciodată impozite sau alte taxe la stat aşa că au făcut un prejudiciu total de aproximativ 154 de milioane de euro. Poliţiştii au făcut percheziţii şi au confiscat fier vechi dar şi toate utilajele pe care le-au folosit pentru a săpa şi a transporta fierul vechi.

Au fost vizate 19 persoane, au fost emise mandate de aducere însă au fost găsite doar 15 persoane care au mers la audieri pentru a da declaraţii în faţa procurorilor. 12 dintre acestea sigur vor fi reţinute pentru 24 de ore iar apoi prezentate în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În acest dosar este implicat şi Mircea Mondialul dar şi fiul acestuia, Nelson Mondialul. Aceştia sunt arestaţi într-un alt dosar, tot cu fier vechi. În acest caz prejudiciul este de 60 de milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Membrii unei reţele de hoţi au prejudiciat statul român