Antena Meniu Search
x

Meniu de criza in Mamaia saracilor

Exista si meniuri de criza pentru cei cu buzunarele mai goale. In Mamaia saracilor, pranzul costa pana in 20 de lei, la impinge tava!

Vezi și

In apa, la mal, se balacesc zeci de copii. Parintii ii supravegheaza atent, de pe sezlonguri. Plaja e plina. Sunt 50 de mii de turisti, in acest weekend, pe litoral. Iar la pranz, toti acesti oameni se muta la terase, in fast-food-uri, la masa.

Pline sunt restaurantele cu autoservire. Portiile sunt servite pe banda, iar clientii trec, pe la casa, intr-o singura ora, cu zecile numai intr-un singur local. Mananca repede, bine si la preturi bune. "S-a vandut cel mai bine hamsia, pestele in general merge foarte bine. Ciorbele, mititei, frigaruile. Toate merg bine", spune o vanzatoare.

O ciorba costa cel mult opt lei. Felul doi, in jur de 12 lei. Garniturile nu trec de cativa lei. Iar celebrii mici: doi lei bucata. Exista si meniuri de criza: trei feluri de mancare, pana in 18 lei. Si mai ieftina e mancarea preferata a romanului: shaorma. Cea mai mica nu depaseste 12 lei. La mare cautare sunt si gustarile dintre mese. Nimeni nu rateaza o portie de hamsii la patru lei. Dar si gogosile se vand cu sutele, la orice ora. Berea e insa, categoric, alimentul preferat, pe litoral.

Cum inca nu e varf de sezon pe litoral, turistii sunt multumiti de preturi. Mai ales ca cei mai multi nu petrec mai mult de un weekend la malul marii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Meniu de criza in Mamaia saracilor