Antena Meniu Search
x

Mesaje de Crăciun. Urări de sărbători pentru cei dragi

Luna decembrie aduce întotdeauna oamenii mai aproape. Deşi vremea deloc blândă îşi face loc, aducând viscol şi ninsori, căldura se simte în inimile tuturor. Iar în seara Magică de Crăciun, atunci când nu-i putem avea pe toţi cei dragi alături, un gând bun, un mesaj, le poate aduce bucuria şi sentimentul că... indiferent de distanţă cu sufletul suntem întotdeauna aproape.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.12.2020, 22:35

Tânără care scrie pe telefon
Mesaje de Crăciun - iStock | Getty Images
  • Mesaje amuzante de Crăciun
  • Mesaje de Crăciun pentru familie

Dacă nu aveţi însă inspiraţie pentru a compune o urare specială de Sărbători, dar vreţi însă să transmiteţi un gând frumos, puteţi alege unul dintre zecile de mesaje de Crăciun publicate mai jos. 

Asiguraţi-vă că rudele, prietenii, colegii sau cunoştinţele voastre ştiu că le sunteţi aproape şi le doriţi numai bine în această perioadă magică. 

Mesaje cu urări de Crăciun 2020

„Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

„Anul 2020 ce stă să vină să vă aducă sănătate, fericire şi împlinirea tuturor speranţelor! Sărbători fericite! La Mulți Ani!”

„Sfintele Sărbători de Crăciun să vă aducă fericire câta poate moşul să ducă, bucurie, cat pot spiriduşii să care şi multă dragoste: câta pot renii sa zboare!”

„Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de Sărbători, acum şi-n anii următori!”

„Minunatele nopţii ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoseşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să vă însotească pretutindeni, fericirea şi succesul sa va fie mereu alături!”

„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfânta sărbatoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inima și gând. Sărbători fericite.”

Mesaje pentru sms de Crăciun 2020

„Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie, să îţi aducă pace şi linişte în suflet, iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. Crăciun Fericit!”

”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

”Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

”Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

”De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

”Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

”Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La Mulți Ani!”

”Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!”

”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

Mesaje amuzante de Crăciun 2020

„Mos Crăciun cu suflet bun, Să va aducă în Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars și cozonacul!”

„Magia sărbătorilor albe să vină la voi cu multe cântece calde și să va dea și mulți bani, ca doar așa veți avea mai mulți ani, că doar de sărăcie, frică mi-e și mie, și Moșul să va iasă în cale, cu la fel de multe parale, iar eu de-l voi întâlni de la mine l-oi goni, că de vine iar sărac, am să-i vin și eu de hac!”

„Bradul asta verde mare, parcă nu mai are stare și-as mai vrea să dau ceva dar te-aștept pe dumneata, să-mpărțim un cadouaș, că de tu ai fost om harnic, Moș Crăciun va fi iar darnic, dar de nu ai fost cuminte Moș Crăciun o să te uite!”

”Dragă Moș Crăciun, de Sărbători nu-mi doresc decât lista ta cu băieții și fetele drăguțe!

Crăciun Fericit și Sărbători Fericite!”

„Ho Ho Ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș în bleu? S-aveți Moș gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulți Ani (și la mulți bani)”

„Uite-un drum, e prin zăpezi, dungi de sanie tu vezi, clinchete de clopoței, iar te-ai mai mirat de ei! Este Moșul, cum să-ți spun, care vine în Ajun și aduce cadoașe, la fețite drăgălașe, dar și la câțiva băiăți dăcă sunt un pic isteți”

„În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate şi linişte astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe voalul credinţei şi a bucuriei ca s-a născut pentru noi Iisus Cristos”

” Dacă Moș Crăciun nu vine, îl rețin, este cu mine. Stăm la bârfe, bem un vin, poate chiar „îl și combin”. Moșule cu barbă sură, ce miroși a băutură, patu-i cald, l-am pregătit, ți-a fost frig, ești obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu ești rău, stai liniștit! Dar de când este la mine, a uitat de tot de ține…”

”Sunt virusul Moș Crăciun. Dacă vrei cadouri, trimite telefonul tău la adresa pe care o vei primi în următorul SMS.”

„Cioc! Cioc! Cioc! Îți bat în poartă, sunt eu Moșul cel pe-o roată! Chiar de vin prin telefon și tu nici nu prea ai ton, mă prefac că ești cuminte și îți dau ceva merinde, dar de vei veni la mine, te vei simți și mai bine!”

„De o cauți pe Scufiță, să știi n-are rochiță, ci e albă-n cap și plină de trac, e o Crăciuniță, într-o mini fustiță și face cadouri, pline de favoruri și de ai fost cuminte, poate te va lua aminte”

Mesaje de Crăciun pentru familie 2020

„Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!”

„Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”

„Sărbători Fericite în jurul pomului de iarnă și în mijlocul celor dragi!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!”

„Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tutror dorințelor și sănătate celor dragi. La multi ani!”

„Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă, bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! La multi ani!”

„Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

„În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!”

„Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!”

„Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit va dorește ….”

„De Crăciun, s’aveţi brad încărcat, şi bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun Fericit”

Mesaje de Crăciun pentru şefi

„Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.”

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi însuflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!”

„Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucura-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!”

„Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, Sărbători Fericite, toate dorinţele să vi se împlinească!”

„Anul 2020 ce stă să vină să vă aducă sănătate, fericire şi împlinirea tuturor speranţelor! Sărbători fericite! La Mulți Ani!”

„La ceas de sărbătoare când anul are templele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace și prosperitate.”

„Fie ca bucuria și liniștea aduse de sfintele sărbători să vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. La mulți ani”.

„Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat”.

”Mult belsug în casă, pâinea mai gustoasă, datorii puţine, în anul care vine!”

„Sfintele Sarbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Multi Ani !”

„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îţi doresc multa sănătate, fericire şi numai împliniri să-ţi aducă noul an!”

Mesaje de Crăciun pentru persoana iubită 

„Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde…”

„A mai trecut un an … Să-ţi aminteşti cu placere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit… Fii mândru că ai rămas acelaşi suflet cald.”

„De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri!”

„Lasă-ţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie că anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!”

„În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate şi linişte astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe voalul credinţei şi a bucuriei ca s-a născut pentru noi Iisus Cristos.”

„De Crăciun, dacă vine la tine un tip gras şi păros şi te baga într-un sac, nu te speria! I-am scris moşului că te vreau pe tine de Crăciun”

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!

„Sa găsiţi pe fiecare ramură a bradului împlinirea viselor şi cheia succeselor viitoare, iar Moș Crăciun să aducă doar pentru voi un sac plin. La mulți ani!”

”Hei, ce faci? Eu te întâmpin cu mult zâmbet și cu un pahar de vin, că să avem Crăciun voios, că nimic nu-i mai frumos, că o zi de sărbătoare, când mai vrei și o ninsoare, caldă și cu voie bună, că o frumoasă cununa, pașnică și cu surprize, pline de multe reprize. Crăciun Fericit!”

”Mă bucur că ești lângă mine și sper să petrecem împreună un Crăciun de neuitat cu multă zăpadă, colinde și bucurii! Ești cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată și îți mulțumesc că exiști!”

„Fie că spiritul Crăciunului să îți mângâie sufletul, să îți aducă bucurii și prosperitate, fericire și noroc, cadouri sub brad și oameni dragi aproape!”

„Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viață ta! Te îmbrățișez și îți transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun.”

„Mă bucur că ești lângă mine și sper să petrecem împreună un Crăciun de neuitat cu multă zăpadă, colinde și bucurii! Ești cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată și îți mulțumesc că exiști!”

”Fie că un fulg de nea răzleț și vesel să bată-n ușa casei tale și să-ți aducă bucurii și lumina în seară Sfânta de Crăciun.”

”Cel mai frumos lucru la acest Crăciun este că mă pot încălzi în brațele tale. Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită. Îți doresc din inima sărbători fericite!”

„În perioada asta a anului vreau să-ţi spun că singura magie pe care o simt nu e cea a Crăciunului, ci magia ta… Te iubesc şi vreu sa-mi petrec toate zilele de Crăciun cu tine!”

„Ori de câte ori petrec timp departe de tine, îmi pare că e timp irosit. Tu dai înţeles zilelor vieţii mele. N-aş putea să-mi petrec sărbătorile de iarnă nicăieri altundeva decât lângă tine. Noi doi, multă zăpadă, ascultând colinde… Nu e nimic mai îmbietor.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Mesaje de Crăciun. Urări de sărbători pentru cei dragi