Antena Meniu Search
x

Mesaje de Paştele catolic 2023. Urări şi felicitări pascale pentru credincioşii catolici

Mesaje de Paştele catolic 2023. În acest an, Paştele catolic se sărbătoreşte pe 9 aprilie. Pentru cei care vor să transmită un mesaj cu această ocazie credincioşilor catolici, am făcut o selecţie de urări şi felicitări pascale care pot fi trimise prin SMS, pe Facebook sau WhatsApp. Paște fericit!

de Redactia Observator

la 08.04.2023, 21:45

Mesaje de Paştele catolic 2023. Urări şi felicitări pascale pentru credincioşii catolici
Mesaje de Paştele catolic 2023. Urări şi felicitări pascale pentru credincioşii catolici - Shutterstock

Cele mai frumoase mesaje de Paştele catolic 2023

Copacii care cresc, florile care înfloresc și păsările care cântă suav îmi şoptesc că Paștele e aici și îți doresc multă căldură în suflet, presărată cu fericire! Paște fericit!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!

Un înger blând din cer coboară, Se roagă în taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!

Pe acelaşi subiect

Pomii înfloriți, florile proaspăt deschise și cântecul zglobiu al păsărilor, toate îmi șoptesc că a sosit Paștele. Îți simt sufletul cald și aproape cu prilejul fiecărui Paști, dar și a fiecărei zi din viață. Paște fericit și Hristos a Înviat!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! Paște fericit!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Urări pentru catolici de Paşte

Învierea Domnului să-ți aducă în suflet bucurie și iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paște fericit!

Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoiește în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paște să îţi umple inima de pace și bucurie! Paște fericit!

Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!

Lumina Învierii Domnului să vă călăuzească drumul în viață și să vă aducă liniște și pace în suflet. Sărbători Fericite alături de cei dragi!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Mesaje de Paştele catolic 2023. Urări şi felicitări pascale pentru credincioşii catolici