Antena Meniu Search
x

Mesaje tulburătoare după moartea lui Andrei Moga, tânărul de 23 de ani SPULBERAT pe trecerea de pietoni și aruncat la 65 de metri: “Păcat de acest copil. Să dormi liniștit”

Andrei Moga, un tânăr de 23 de ani, din Târnava, a avut parte de o moarte cumplită, după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni și aruncat la o distanță de 65 de metri, de un șofer care rula cu 200 km/oră în orașul Mediaș.

Andrei Moga, un tânăr de 23 de ani, din Târnava, a avut parte de o moarte cumplită, după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni și aruncat la o distanță de 65 de metri, de un șofer care rula cu 200 km/oră în orașul Mediaș.

Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 23:45, în zona hotelului Villa Flora. Andrei Moga s-a angajat în traversare împreună cu un văr și o verișoară când a fost lovit în plin de o mașină condusă de un alt tânăr, Mihai Lukacs (24 de ani), care rula cu un BMW Seria 7 și care se pare că se întrecea cu alte mașini.

Ultimele cuvinte ale lui Andrei au fost ”Uite-l și pe ăsta”, iar în secunda următoare s-a produs tragedia. Impactul a fost atât de violent, încât tânărul a fost proiectat la o distanță de aproximativ 60 de metri, potrivit măsurătorilor anchetatorilor, care nu au găsit urme de frânare, scrie oradesibiu.ro.

Apropiații lui Andrei au postat zeci de mesaje de rămas bun pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

“Păcat de acest copil. Să dormi liniștit, iar părinților multă putere”, a scris Anne Roxein.

“Dumnezeu să te odihnească țn pace!“, este mesajul postat de Roth Emanuel.

“Era un băiat de nota 20. Te ajuta cu cea mai mare plăcere, un băiat pe care te puteai baza. Niciodată nu spunea nu. Era o fire foarte veselă și era o plăcere sa stai cu el la povești.Tot timpul făcea glume și râdeam. Era un băiat liniștit nu era pus pe certuri sau alte treburi urâte..nu mai am cuvinte să îl descriu..Era genul de prieten pe care ar vrea ori cine să îl aibă”, a declarat Paul Corfar Schuster, prietenul lui Andrei Moga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Mesaje tulburătoare după moartea lui Andrei Moga, tânărul de 23 de ani SPULBERAT pe trecerea de pietoni și aruncat la 65 de metri: “Păcat de acest copil. Să dormi liniștit”