Antena Meniu Search
x

Mesajul unui medic pentru cei care refuză vaccinarea: Fiecare om care face vaccinul împotriva Covid-19 vă cedează un loc la Terapie Intensivă

Medicul Gabriel Diaconu atrage atenția, într-un mesaj postat pe Facebook, că de vaccinarea împotriva Covid-19 beneficiază, într-un fel sau altul, inclusiv persoanele care refuză să fie imunizate.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.04.2021, 19:01

Seringă cu vaccin împotriva Covid-19
Seringă cu vaccin împotriva Covid-19 - Abaca Press / Utrecht Robin/ABACA via Hepta

Mesajul medicului vine ca răspuns la comentariul primit din partea unei doamne care i-a transmis că ”îi cedează vaccinul ei”, ea refuzând să fie imunizată împotriva Covid-19. Gabriel Diaconu scrie că, de fapt, lucrurile stau exact invers. Astfel că persoanele care se vaccinează cedează un loc la ATI celor care susţin campaniile anti-vaccinare.

”O doamnă, Elena Elena (așa se recomandă), îmi scrie că îmi cedează vaccinul. Îmi plac la nebunie acești oameni, cum își închipuie ei că mai întâi au drepturi, după aia și le iau în proprietate, după care și le cedează mărinimos. Stimată doamnă Elena Elena, lucrurile stau un pic invers. De fapt, fiecare om care se vaccinează împotriva COVID vă cedează dumneavoastră un loc în terapie intensivă. Vă face cadou un ventilator cu tot cu echipă de îngrijire”, a scris Gabriel Diaconu pe Facebook.

Medicul compară responsabilitatea socială pro-vaccinare cu cea a respectării unor reguli de conviețuire în societate.

”Fiecare om care se vaccinează vă cedează un loc la masă la restaurant sau la terasă, un bilet la mare sau la meci sau la concert. Fiecare dintre acești oameni vă mai face un pic de loc pe stradă, în tramvai sau autobuz,  Vă mai deschide un pic calea să plecați la muncă fix unde vrea glanda dumneavoastră suprarenală. Vă mai dă și două lumânări de aprins la biserică, una la vii alta la morți. Fapt este, Doamnă Elena Elena, că nimic nou nu s-a schimbat sub soare, niște români muncesc, plătesc taxe, respectă regulile de bună purtare și în trafic, și la coadă la pâine, în vreme ce alții râd și spun, vezi băi fraiere, tot ești prost, de fapt eu te-am lăsat să faci toate ăstea. Fiți, totuși, fără griji, o să ajungă la toată lumea. Mă refer și la boală și la vaccin”, a mai scris el în mesaj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste trei milioane de persoane s-au vaccinat în România

Duminică, România a depășit pragul de 3 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză de vaccin împotriva Covid-19.

Ţara noastră a început de pe 27 decembrie campania de vaccinare cu serul celor de la Pfizer-BioNTech. Alte două vaccinuri care au fost aprobate sunt Moderna (imunizarea începând cu data de 4 februarie) şi Oxford-AstraZeneca (primele doze au fost administrate pe data de 15 februarie).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mesajul unui medic pentru cei care refuză vaccinarea: Fiecare om care face vaccinul împotriva Covid-19 vă cedează un loc la Terapie Intensivă