Antena Meniu Search
x

Schimbare radicală de vreme în țară! Meteorologii avertizează că urmează o perioadă cu ger, vânt puternic şi ninsoare

Vremea s-a schimbat radical în toată ţara în doar câteva ore. Meteorologii avertizează că urmează o perioadă cu ger, vânt puternic şi ninsoare în toată România!

la 13.01.2018, 14:03
Vezi și

Vremea s-a schimbat radical în toată ţara în doar câteva ore. Meteorologii avertizează că urmează o perioadă cu ger, vânt puternic şi ninsoare în toată România! Circulaţia pe drumurile din ţară este deja îngreunată la această oră, chiar dacă drumarii au intervenit încă de noaptea trecută.

Circulaţia pe autostrăzile 1 şi 2 este îngreunată în acest moment din cauza vremii extreme. Drumarii au ieşit însă de aseară pe străzi, ca să împrăştie material antiderapant.

Peste 65 de autoutilaje doar din zona Constanţei au răspândit sare şi clorură de calciu pe autostrada unu şi patru, dar şi pe mai multe drumuri naţionale.

Meteorolog Alina Șerban: Ne aflăm sub o atenționare meteo ce vizează rafale vânt din sud dar și transferul precipitațiilor, așa cum am văzut noaptea asta, au apărut ninsori în sud și est, dar și de o răcire spectaculoasă a vremii.

Marea este în acest moment agitată şi întreaga zonă a litoralului este sub vânt puternic. Nici pentru perioada următoare veştile de la meteorologi nu sunt bune. Continuă ninsorile în mai multe zone din ţară cât şi în Bucureşti. Până la ora 16, zona capitalei este sub atenţionare de vânt puternic.

Meteorolog Alina Șerban: Ne așteptăm să mai ningă în Bucuresti, duminică noapte, luni,  să vedem fulgi in zona Capitalei.

Săptămâna viitoare, temperaturile vor ajunge şi la minus 20 de grade în depresiunile din Transilvania.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Schimbare radicală de vreme în țară! Meteorologii avertizează că urmează o perioadă cu ger, vânt puternic şi ninsoare