Antena Meniu Search
x

Cum slăbim rapid și sănătos. Specialiştii au elaborat un set de reguli esenţiale!

Silueta perfectă, dar mai ales menţinerea ei, reprezintă o adevărată provocare pentru oricine! Şi, pentru că nu toată lumea are bani de nutriţionist, Serviciul de Sănătate din Marea Britanie şi-a asumat şi această misiune.

Vezi și

Silueta perfectă, dar mai ales menţinerea ei, reprezintă o adevărată provocare pentru oricine! Şi, pentru că nu toată lumea are bani de nutriţionist, Serviciul de Sănătate din Marea Britanie şi-a asumat şi această misiune.

Astfel, specialiştii de acolo au elaborat un set de reguli, care să-i ferească pe oameni de greşelile pe care le pot face dacă ţin cure de slăbire luate de pe Internet. 

Primul sfat pe care ni-l propun vlogerii, dar şi membrii Serviciului Naţional de Sănătate britanic, atunci când vrem să slăbim, este să hidratăm corespunzător.

Doi litri jumătate de apă pe zi pot face minuni. Ne taie pofta de mâncare şi ne opresc din a consuma alimente bogate în calorii. Însă apa nu trebuie înlocuită niciodată cu alcoolul. Două pahare de vin roşu, spre exemplu, din punct de vedere al caloriilor, echivalează cu un burger. 

Un alt truc pentru a scăpa de kilogramele în plus rapid, uşor şi sănătos este să mâncăm alimente bogate în fibre, care creează senzaţia de saturaţie. Cum ar fi pâinea integrală, pastele, orezul, mazărea, fasolea sau ovăzul. Britanicii ne recomandă, totodată, să ne îmbogăţim dieta în fructe şi legume. Sunt bogate în fibre şi au puţine calorii.

În timp ce anumiţi nutriţionişti ne încurajează să renunţăm la anumite alimente, Serviciul Naţional de Sănătate britanic, ne îndeamnă să mâncăm orice alimente ne dorim.

Nu eliminaţi niciun aliment din dieta dumneavoastră de slăbit, mai ales din cele care vă plac. Renunţarea la anumite alimente nu va face decât să vă provoace mai multă poftă.

Un alt truc pentru a slăbi rapid şi sănătos este să mâncăm regulat şi să renunţăm la snacksurile dintre mese. Britanicii ne sfătuiesc să ne planificăm dieta pentru întreaga săptămână pentru a nu fi tentaţi să ne cumpărăm dulciuri sau chips-uri din supermarketuri.

Nici activitatea fizică nu trebuie neglijată. Fie că alegem să alergăm în parc, să mergem cu bicilcleta sau să înotăm, este important să facem sport în fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cum slăbim rapid și sănătos. Specialiştii au elaborat un set de reguli esenţiale!