Antena Meniu Search
x

Metrorex are nevoie de 160 de milioane de euro pentru a monta panouri de protecţie în staţii

O sinucidere la metrou a generat haos în subteran în această dimineaţă. Într-un aer sufocant, înghesuiţi până la refuz, mii de oameni au aşteptat chiar şi o oră ca să urce într-un tren pentru a ajunge la serviciu. Cei mai mulţi nici nu ştiau ce se întâmplă. Unii dintre ei au devenit recalcitranţi.

de Redactia Observator

la 25.07.2019, 20:53

Vezi și

O sinucidere la metrou a generat haos în subteran în această dimineaţă. Într-un aer sufocant, înghesuiţi până la refuz, mii de oameni au aşteptat chiar şi o oră ca să urce într-un tren pentru a ajunge la serviciu. Cei mai mulţi nici nu ştiau ce se întâmplă. Unii dintre ei au devenit recalcitranţi şi şi-au vărsat nervii pe angajaţii Metrorex dar şi pe alţi călători. 

"Cică s-a omorât cineva la Izvor", "Eu nu pot să mă mişc", "S-a sinucis un om la Izvor, de ce ţipaţi?", au fost câteva dintre comentariile auzite joi dimineaţa la metrou.

Metrorex are nevoie de 160 de milioane de euro pentru a monta panouri de protecţie în staţii

Fără să ştie ce se întâmplă, după zeci de minute de stat înghesuiţi ca sardalele, oamenii şi-au pierdut răbdarea. Debusolaţi, au încercat în zadar să afle încotro pot pleca şi când vine următorul tren.

Haosul a început din staţia de metrou Izvor, în jurul orei 7 dimineaţa. Un bărbat de 40 de ani s-a sinucis, iar zona a fost imediat izolată. 

Pe magistralele unu şi trei, metrourile au circulat alternativ. Din cauza aglomeraţiei, mulţi oameni nu au reuşit să urce în primele trenuri şi au aşteptat minute bune în staţii. 

Abia după aproape două ore, circulaţia a revenit la normal. 

Oamenii au început chiar să râdă în momentul în care angajaţii au anunţat prin staţii că circulaţia trenurilor a revenit la normal.

Seara trecută, o femeie a încercat să se sinucidă în staţia Dimitrie Leonida după o ceartă cu partenerul. A fost salvată în ultimul moment de agenţii de pază.

În ultmii trei ani, după cazul şocant în care o tânără de 25 ani a fost împinsă intenţionat în faţa unui metrou în staţia Dristor, s-a tot discutat despre montarea unor panouri de protecţie în staţii. 

Deocamdată, autorităţile au montat o balustradă de 4 metri în Piaţa Victoriei 1. 

Marin Aldea, directorul Metrorex, susţine că s-a făcut o serie de analiză şi că ar fi nevoie de 160 de milioane de euro pentru montarea de panouri de protecţie în staţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Metrorex are nevoie de 160 de milioane de euro pentru a monta panouri de protecţie în staţii