Antena Meniu Search
x

Microbuz spulberat de tren la Timişoara. Şoferul ar fi accelerat, în loc să oprească, încercând să treacă înaintea trenului

Un microbuz a fost spulberat de un tren personal, la o trecere la nivel cu calea ferată dintre Timişoara şi Urseni. Şoferul ar fi încercat să treacă înaintea trenului, însă nu a reuşit, fiind lovit în plin.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.10.2019, 19:19

Un microbuz a fost spulberat de un tren personal, la o trecere la nivel cu calea ferată dintre Timişoara şi Urseni. Şoferul ar fi încercat să treacă înaintea trenului, însă nu a reuşit, fiind lovit în plin.

Mecanicul trenului a făcut tot posibilul să oprească garnitura, însă a lovit violent microbuzul, răsturnându-l în afara drumului. Deşi impactul a fost unul puternic, şoferul a supravieţuit accidentului şi a fost transportat la spital.

Şofer lovit de tren, la o trecere de cale ferată de lângă Timişoara

Un microbuz a fost lovit de tren în apropiere de Timişoara, după ce şoferul, în loc să oprească la trecerea cu calea ferată, şi-a continuat traversarea. Trenul personal l-a lovit în plin, răsturnând microbuzul pe marginea drumului, informează opiniatimisoarei.ro.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns rapid echipaje ale pompierilor, politiei si ambulantei. Soferul microbuzului a iesit singur din masina si a primit ingrijiri medicale la fata locului.

"Un barbat in varsta de 41 de ani a condus un microbuz din directia Timisoara spre Urseni si nu s-a asigurat coprespunzator la trecerea la nivel cu calea ferata, semnalizata cu indicatorul stop si cruce sfantului Andrei, fiind acrosat de un tren. In urma accidentului a fost inregistrata o victima, respectiv soferul microbuzului. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa", precizează IPJ Timis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Microbuz spulberat de tren la Timişoara. Şoferul ar fi accelerat, în loc să oprească, încercând să treacă înaintea trenului