Antena Meniu Search
x

"Micul Hercule" ar putea ajunge intr-un centru de plasament

Cei mai puternici copii din lume, asa cum au fost numiti baietii din Olt, ar putea fi luati din familie. Asistentii sociali si procurorii pregatesc o cerere in instanta. Vor sa fie luati in plasament.

Vezi și

Tatal nu mai deschide usa nici macar autoritatilor. Un tata care face, din nou, o demonstratie de inconstienta, pe internet. A postat un filmulet in care copiii de sase si opt ani beau proteine. Suplimente alimentare strict interzise copiilor si leacuri ce le-ar putea aduce boli grave.

Mai intai, au fost antrenamentele dure. Micii Hercule au invatat sa mearga in sala de forta, ridicand greutati. Cand au crescut, tatal a plusat. Hrana lor a fost imbunatatita cu proteine.

Nu orice fel de proteine, ci suplimente alimentare pentru culturisti. Substante care, practic, le umfla artificial muschii. E obsesia tatalui lor. O obsesie care, deja, nu mai tine cont de nimic.

Tatal a impanzit internetul cu dorinta lui. Vrea sa-si transforme copiii in. fiare salbatice. Asa se exprima cand vorbeste despre culturism si forta.

De astazi, insa, procurorii tin loc de grija parinteasca. Tatal e anchetat penal.

Inspectorii sociali vor sa-i ia si copiii, in plasament. Doar asa ar putea sa-i ajute. Cei mici au nevoie de tratament medical, iar acasa, copilaria lor inseamna doar antrenamente istovitoare.

Instanta va avea de analizat chiar probele aduse, indirect, de tatal lor. Filmulete cu antrenamentele postate pe internet si propriile sale declaratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » "Micul Hercule" ar putea ajunge intr-un centru de plasament