Antena Meniu Search
x

Apel urgent pentru găsirea Mihaelei, o fetiţă de 10 ani. Ea a dispărută fără urmă, în timp ce se îndrepta spre casă

Mihaela Ana Maria Ciobanu, o fetiţă în vârstă de 10 ani, a dispărut fără urmă, în timp ce se întorcea acasă de la o prietenă. Familia a început să o caute, văzând că nu mai revine, însă fetiţa nu a putut fi găsită.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.11.2019, 08:56

O fetiţa a dispărut în drum spre casă, la Botoşani
Fetiţă de 10 ani dispărută la Botoşani - Observator.tv

Mihaela Ana Maria Ciobanu, o fetiţă în vârstă de 10 ani, a dispărut fără urmă, în timp ce se întorcea acasă de la o prietenă. Familia a început să o caute, văzând că nu mai revine, însă fetiţa nu a putut fi găsită.

Poliţiştii au demarat şi ei căutarile şi activităţile specifice.

Fetiţă de 10 ani, dispărută la Botoşani

UPDATE: Mihaela, fetița de 10 ani dispărută aseară a fost găsită. Copila a stat toată noaptea în balconul unei scări de bloc.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, marţi, în jurul orei 22.15, Poliţia Municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat de 26 de ani din municipiul Botoşani, despre faptul că fiica sa, Mihaela Ana Maria Ciobanu, de 10 ani, elevă la o şcoală din localitate, a terminat cursurile la ora 12:00 şi până la efectuarea apelului nu a ajuns la domiciliu.

"Din primele verificări a rezultat ca minora, după ce a plecat de la şcoală, s-a plimbat prin zona adiacentă cu mai multe colege şi spre seară a mers în vizită la familia uneia dintre ele. În jurul orei 20:00 minora a plecat singură din acea locuinţă, spunând că merge acasă. Părinţii susţin că de la ora 13:00, când au văzut că copilul nu a ajuns acasă, l-au căutat prin zonele frecventate de acesta şi la prieteni, dar fără rezultat şi atunci au apelat la 112”, informează IPJ Botoşani.

Semnalmente Mihaela Ana Maria Ciobanu

Fata are o înălţime de 125 de centimetri, păr şaten deschis, ochi căprui şi la momentul dispariţiei purta o geacă roşie din fâş, căciulă roz cu moţ. Câteva zeci de poliţişti au căutat-o pe fetiţă, pe timpul nopţii, la Botoşani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Apel urgent pentru găsirea Mihaelei, o fetiţă de 10 ani. Ea a dispărută fără urmă, în timp ce se îndrepta spre casă