Antena Meniu Search
x

Mii de şoferi cad victime în scandalul Astra: Service-urile auto refuză să mai ofere servicii de reparaţie

Service-urile auto refuză rând pe rând să mai accepte asigurările emise de compania Astra, chiar dacă sunt valabile. Oamenii sunt nevoiţi astfel să plătească din banii proprii pagubele.

Vezi și

Scandalul zguduie piaţa de asigurări din ţara noastră. Primele victime sunt şoferii care nu-şi mai pot repara maşinile chiar dacă au poliţe încheiate la cel mai mare asigurător din România.

După dezvăluirile făcute de Autoritatea de Supraveghere Financiară despre problemele financiare ale companiei Astra, mai multe service-uri auto au anunţat că nu mai repară maşini asigurate de această firmă.

În această situaţie este Florin. Şi-a lovit ieri maşina în trafic. Pagubele se ridică la 4 mii de euro şi îi este teamă că poliţa lui de asigurare încheiată la Astra, nu va fi acceptată. Asigurarea lui este, însă, valabilă. La fel ca toate celelalte poliţe încheiate de Astra. Cel puţin aşa spun angajaţii companiei la ghişee.

Conducerea autorităţii de Supraveghere Financiară a dezvăluit că o sută de milioane de lei au dispărut nejustificat din conturile companiei. Şefii Astra au fost demişi iar firma a intrat sub administrare specială. Iar şoferii păgubiţi n-au decât să umble din service în service.

Astra este cel mai mare asigurător din România şi a încasat anul trecut peste 1 miliard de lei de la clienţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mii de şoferi cad victime în scandalul Astra: Service-urile auto refuză să mai ofere servicii de reparaţie