Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mii de turişti au umplut plajele de la malul mării Negre

Marea distracţie s-a mutat pe litoral! Mii de turişti au umplut plajele de la malul mării Negre. Nu se tem de alarma dată de vecinii noştri bulgari

de Redactia Observator

la 05.07.2014 , 19:52

Marea distracţie s-a mutat pe litoral! Mii de turişti au umplut plajele de la malul mării Negre. Nu se tem de alarma dată de vecinii noştri bulgari

Cu Dumnezeu înainte şi fără frică de viruşi, românii se aruncă în valurile mării. Alerta de pe litoralul bulgăresc nu a speriat pe nimeni.

În zona Varna, pe plaja ofiţerilor, apa mării a fost contaminată cu virusul hepatieti A şi cu bacteria E Coli. Pentru prima oară în 30 de ani, vecinii noştri au închis o plajă şi au dat alarma, dar alarma n-a ajuns până pe litoralul românesc.

Vezi și

S-au luat probe de apă din toate staţiunile româneşti, dar mulţi turişti n-au mai aşteptat rezultatele. Au încercat singuri marea cu degetul. Testele făcute de autorităţi au arătat că pericolul nu a ajuns până la noi. Pe litoralul românesc, e liber la distracţie. Plajele au fost pline astăzi. E cea mai caldă zi de la începutul sezonului, iar apa mării e perfectă pentru baie.

Şi românii care au ales plajele bulgăreşti pot sta liniştiţi. Zona cu probleme a fost deja izolată. Autorităţile recomandă totuşi să vă faceţi vaccinul împotriva hepatitei A şi să aveţi o asigurare de sănătate dacă plecaţi în Bulgaria.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Mii de turişti au umplut plajele de la malul mării Negre