Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ministerul de Interne avertizează: NU RĂSPUNDEȚI la acest număr! Distruge cartela SIM și telefonul mobil!

Un nou tip de fraudă face ravagii

de Redactia Observator

la 06.06.2015 , 11:00

Un nou tip de fraudă face ravagii

Ești sunat de o persoană care se dă drept operator al unei companii de telefonie mobilă. Îți va spune că e ceva în neregulă cu factura ta și te va ruga să tastezi un cod de cifre.Dacă faci asta îi incarci cartela respectivului cu 300 EURO!

Informare a Ministerului de Interne

Articolul continuă după reclamă

În atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile: Dacă un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41. Nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.

Această informaţie, transmisă de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă.

După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor. Ei vă apelează pe GSM, se prezintă ca fiind Provider (retea în care sunteţi abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-vă că este vorba de o verificarea a mobilului dumneavoastră. Nu tastați în niciun caz codul indicat și închideți imediat! Hoții dispun de dispozitive ce le permit să citească cu acest cod cartela SIM.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Ministerul de Interne avertizează: NU RĂSPUNDEȚI la acest număr! Distruge cartela SIM și telefonul mobil!