Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Minivacanța cu rulota, ideală în vremea pandemiei

Nu toţi turiştii au ales minivacanţa pe litoral, eventual într-o cameră cu vedere la mare, la un hotel cu multe stele. Sunt aventurieri care preferă stelele de pe cer privite. din camping. Dovadă stau sutele de corturi sau rulote amplasate în locurile special amenajate. Turiştii spun că preferă o vacanţă în natură nu doar pentru că e mai ieftină, ci şi pentru farmecul ei.

de Redactia Observator

la 07.06.2020 , 15:36

  • Aventurierii, cu rulotele în natură
  • Vacanțele au un aer aparte

Soarele răsare la aceeaşi oră ca la mare, dar liniştea de la munte nu poate fi înlocuită cu nimic. În acest camping de pe Valea Mureşului, mirosul de cafea e înlocuit cu. cel al iahniei de fasole. Dis-de-dimineaţă, bărbaţii iau rolul bucătarului şi se apucă de gătit. Vin cu toate acasă şi se gospodăresc singuri.

Pentru mulţi turişti, minivacanţa de Rusalii a fost prilejul ideal pentru o evadare în natură. la cort sau rulotă.

Şi pentru copii, escapada a fost mai mult decât binevenită. Acest băieţel are un program făcut chiar de el. de acasă. Şi nu se abate de la nimic.

Vezi și

Locurile pustii, rupte din poveste, sub cerul înstelat, sunt ideale atunci când campezi noaptea. Atmosfera creeată de turişti este fascinantă, iar discuțiile lungi în toiul nopții fără sunt de-a dreptul savuroase.

Iar cum vremea poate fi destul de imprevizibilă, oamenii au venit pregătiţi pentru orice situaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Minivacanța cu rulota, ideală în vremea pandemiei