Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Minor beat la volan, fugărit de polițiști prin Mediaș, distruge cu mașina un loc de joacă, se oprește într-un gard

Un șofer a fost urmărit ca-n filme, la Mediaș, după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și a demarat în trombă.

de Cristian Ionescu

la 25.01.2019 , 12:06

Un șofer a fost urmărit ca-n filme, la Mediaș, după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și a demarat în trombă.

În scurt timp, mașina a intrat pe un loc de joacă pentru copii, a spulberat un tobogan și s-a oprit în gardul unei case.

Copil beat la volan

Articolul continuă după reclamă

Potrivit IPJ Sibiu, un minor de 16 ani a fost urmărit ca-n filme de polițiștii din Mediaș, aproape de miezul nopții.

Băiatul se afla pe o stradă din municipiul Mediaș și nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor.

Și-a continuat drumul în viteză, însă, la un moment dat a pătruns în perimetrul unui loc de joacă lovind un tobogan, după care s-a izbit de gardul unui imobil.

Minorul conducea băut mașina prin oraș

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că la volanul autoturismului se afla un minor în vârstă de 16 ani, din localitatea Bazna, la testarea sa alcoolscopică rezultând o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și distrugere din culpă, precizează oradesibiu.ro.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Minor beat la volan, fugărit de polițiști prin Mediaș, distruge cu mașina un loc de joacă, se oprește într-un gard