Antena Meniu Search
x

Adolescent reţinut ca suspect în cazul morţii micuţei Estera, la peste 1 an după crimă (Video)

Un minor a fost reţinut de poliţiştii din Maramureş, în calitate de suspect în cazul Estera, potrivit unor surse. Minorul a fost ridicat azi la Cuprom, zona în care locuia micuţa batjocorită şi ucisă în urmă cu peste un an.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.06.2019, 19:47

Minor reţinut ca suspect în cazul morţii micuţei Estera, la peste 1 an după crimă (Video) Vezi și

Un minor a fost reţinut de poliţiştii din Maramureş, în calitate de suspect în cazul Estera, potrivit unor surse. Minorul a fost ridicat azi la Cuprom, zona în care locuia micuţa batjocorită şi ucisă în urmă cu peste un an.

Potrivit unor surse, serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș ar fi intervenit, având suportul mai multor structuri de specialitate, pentru reţinerea unui tânăr de 17 ani.

Minor reţinut ca suspect în cazul morţii micuţei Estera, la peste 1 an după crimă

Pentru că autorităţile avea indicii temeinice în privinţa autorului crimei care a lăsat uluită opinia publică, în care Estera, o fetiţă de 5 ani a fost batjocorită şi apoi ucisă, au intervenit pentru reţinerea presupusului autor.

Pe acelaşi subiect

"În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, astăzi, 26 iunie 2019, a fost identificat un tânăr de 17 ani, din Baia Mare, despre care există indicii temeinice că ar fi comis infracțiunile de viol și omor înregistrate la data de 1 mai 2018. În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă", informează surse din anchetă.

Anchetatorii au prelevat probe ADN de la sute de oameni, însă rezultatele au fost tot timpul negative.

Totuşi, probele ADN prelevate de la locul crimei au stabilit că ar fi vorba despre un adolescent. S-a oferit chiar şi o recompensă de mii de euro pentru orice indiciu care ar putea duce la prinderea criminalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Adolescent reţinut ca suspect în cazul morţii micuţei Estera, la peste 1 an după crimă (Video)