Antena Meniu Search
x

Cine a ucis-o pe micuţa Estera? Rănile de pe trupul fetiței batjocorite şi ucise la Baia Mare au conturat profilul asasinului (Video)

La mai bine de o lună şi jumătate de la odioasa crimă din Baia Mare, anchetatorii au reuşit să contureze profilul celui care a violat-o iar apoi a ucis-o pe micuţa Estera, într-o clădire dezafectată din zona Cuprom.

La mai bine de o lună şi jumătate de la odioasa crimă din Baia Mare, anchetatorii au reuşit să contureze profilul celui care a violat-o iar apoi a ucis-o pe micuţa Estera, într-o clădire dezafectată din zona Cuprom.

Criminalul este în continuare liber, însă investigatorii au reuşit să-i contureze acestuia profilul în urma examinării medico-legală a rănilor de pe trupul fetiţei de 5 anişori.

Astfel, anchetatorii maramureșeni cred că au de-a face cu un criminal tânăr, ce nu are mai mult de 50 de kilograme, fără prea multă forță și cu un organ sexual nedezvoltat.

În paralel, investigatorii continuă procedura de comparare a sutelor de probe ADN recoltate, dar și audierile folosind tehnici speciale de interpretarea a limbajului mimico-gestual.

"Penetrarea nu a fost nici profundă, nici finalizată, pentru că altfel victima ar fi suferit leziuni extrem de grave, poate chiar rupturi de organe. Coroborând aceste date medicale cu celelalte leziuni descoperite la autopsie pe corpul fetiței – urme de compresie a trupului prins între agresor și sol, dar și răni provocate prin strângere cu mâna -, am conturat profilul ucigașului.

Noi credem că vorbim de un suspect ce are 14-16 ani, cu o constituție astenică, fără prea multă putere, ce nu are mai mult de 50 de kilograme și cu organul sexual mic sau nedezvoltat.

Poate fi și un adult, dar care să se încadreze la tipologia amintită", au declarat, pentru libertatea.ro, surse judiciare.  

A ucis din instinct

Anchetatorii cred că asasinul i-ar fi luat viața fetiţei în momentul în care copila ar fi început să strige după ajutor. Faptul că individul i-a zdrobit capul cu o cărămidă arată, în viziunea judiciariștilor, că ucigașul s-a speriat, a întrerupt actul sexual și a acționat din instinct.

"S-a folosit de ce a găsit la îndemână, o cărămidă cu care a lovit-o în cap. Nu a premeditat crima, ci doar violul. Strigătele fetiței l-au speriat și l-au făcut să întrerupă penetrarea.

Dacă nu ar fi existat atacul mortal cu cărămida, fetița ar fi supraviețuit violului", au adăugat aceleași surse.

Totodată, anchetatorii au ajuns la concluzia că fetiţa a fost ademenită cu o ciocolată cu alune, iar criminalul este un obişnuit al zonei.

Reamintim că în 30 aprilie, micuţa Estera era violată şi ucisă la câteva sute de metri de casă. După mai bine de o lună şi jumătate, autorul teribilei crime din Baia Mare este încă liber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Cine a ucis-o pe micuţa Estera? Rănile de pe trupul fetiței batjocorite şi ucise la Baia Mare au conturat profilul asasinului (Video)