Antena Meniu Search
x

Mobilizare impresionantă de forțe pentru minora dispărută în Bragadiru și găsită în câteva ore la un mall din Sectorul 3

Mobilizare impresionantă de forțe, sâmbătă dimineață, pentru găsirea unei minore de 11 ani din Bragadiru care a plecat de acasă la un magazin din apropiere și nu s-a mai întors.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.09.2020, 13:47

Minora dispărută în Bragadiru a fost găsită în câteva ore la un mall din Sectorul 3
Minora dispărută în Bragadiru a fost găsită în câteva ore la un mall din Sectorul 3 - Facebook
  • Mama minorei a sunat la 112 și a anunțat dispariția fetei de 11 ani.
  • IPJ Ilfov a anunțat că fata a fost găsită pe raza municipiului București Sector 3,  la un centru comercial.

În doar câteva ore, fata a fost găsită de oameni în zona Mall Vitan, în compania a doi băieți. Unii dintre cei care susțin că au stat cu ea de vorbă au scris pe Facebook că minora le-a spus că nu vrea să se întoarcă acasă.

”E in fața Mallului Vitan! S-a apropiat de mine acum 15 minute și mi-a cerut de sunat! Va dau numărul la care a sunat in privat! Am pus pe speaker, intenționat, mi-am dat seama că fetița nu are intenții bune și când cealaltă persoană cu care vorbea a zis “unde ești, te-a dat la televizor de 2 ori deja”, i-am luat telefonul din mână și ea s-a îndepărtat de mine!”, a scris un tânăr, pe Facebook.

”În urma activităților de căutare efectuate de către polițiștii  Serviciului de Investigații Criminale Ilfov împreună cu  polițiștii Secției 11  din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, minora a fost găsită pe raza municipiului București Sector 3,  la un centru comercial. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar în prezent se află în custodia polițiștilor Ilfoveni,  urmând să fie condusă la sediul Poliției Oraș Bragadiru, unde va fi încredințată mamei”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au anunțat, sâmbătă, că desfășoară activități specifice de căutare a unui minore, în vârstă de 11 ani, care, în dimineața zilei de 12 septembrie a.c., a plecat de la domiciliul său, din orașul Bragadiru și nu a mai revenit.

Sesizarea a fost făcută prin apel 112 de către mama minorei, care a declarat faptul că fiica ei, în vârstă de 11 ani, a plecat de acasă în jurul orelor 08:20, pentru a merge la un magazin și nu s-a mai întors la adresa de domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,50 m, păr șaten cu vârfurile blonde, ochii căprui.

La data plecării minora purta un tricou de culoare turcoaz cu inscripția PUMA, blugi negri și adidași roz.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mobilizare impresionantă de forțe pentru minora dispărută în Bragadiru și găsită în câteva ore la un mall din Sectorul 3