Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Minune de Crăciun pentru familia care dormea în ger!

Minunile se întâmplă. Acum o lună dormeau sub cerul liber, iar azi au împodobit bradul de Crăciun în noua lor casă. Împreună, aşa cum şi-au dorit mereu să fie.

de Redactia Observator

la 14.12.2013 , 19:38

Familia Cloşcă, pe care reporterii Observator v-au arătat-o în campania Oraşul de sub noi, are, în sfârşit, locul ei. Un apartament în care să stea cu toţii feriţi de frigul de afară. Şi la adăpostul căruia Andreea, Ana şi Valentin să se bucure de copilărie.

Când un copil îşi pune o dorinţă, undeva, în Univers, o steluţă se aprinde. În urmă cu o lună, din stradă, Ana şi Andreea îşi doreau o casă. Un loc al lor. Iar azi, dorinţa li s-a împlinit.

Cele două fetiţe au păşit întâia oară în apartamentul pentru care cineva s-a oferit să le plătească chiria. Şi au explorat cu nerăbdare fiecare încăpere. Niciun colţişor n-a rămas nedescoperit.

Vezi și

Un vis la care în urmă cu o lună nici nu îndrăzneau să spere. Din adăpostul improvizat pe stradă, familia Cloşcă vedea viaţa numai în nuanţe de gri. De acolo, Crăciunul părea doar o altă zi în calendar.

Acum, pot să trăiască viaţa pe care şi-o doreau. Să meargă la şcoală, să muncească. Să trăiască precum o familie obişnuită. Iar luminiţa de la capătul tunelului nu mai pare chiar atât de îndepărtată.

Seara, la culcare, nimic nu va mai fi la fel. Nici frigul, nici frica. Doar poveştile. Pe care le vor asculta, la căldură, spuse de tata.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Minune de Crăciun pentru familia care dormea în ger!