Antena Meniu Search
x

Moș Crăciun vine și la olimpici

Sunt serioşi, cuminţi şi foarte deştepţi. Aşa că nu pot fi ocoliţi de Moş Crăciun. Elevii care au obţinut medalii la olimpiadele internaţionale fac o pauză mică de la învăţat, pentru a trimite lista cu dorinţe Moşului

Vezi și

Sunt serioşi, cuminţi şi foarte deştepţi. Aşa că nu pot fi ocoliţi de Moş Crăciun. Elevii care au obţinut medalii la olimpiadele internaţionale fac o pauză mică de la învăţat, pentru a trimite lista cu dorinţe Moşului. 

Un infinit de cadouri înmulţit cu sănătate, împărţit la numărul de familii din toată ţara. Rezultă formula Crăciunului perfect. Andreea este de 7 ori limpică mondială la matematică. Şi ştie că numărul de aur este un numar perfect care poate rezolva orice problemă şi orice dorinţă.

Şi să-i aducă şi ceva pămânesc, cum ar fi un urs de pluş imens. Pentru că merită. Andreea îl aşteaptă pe Moş Crăciun muncind la şcoală. Pentru ea nu e vacanţă, nu e duminică. Moş Crăciun nu se poate duce în locul ei la examenele de la universitatea Princeton. Dar o poate călăuzi în viitor, să o transforme într-un spiriduş. Unul care să ajute omenirea.

Ştiinţa se împacă perfect cu spiritul Crăciunului. Andreea crede că ACUM este momentul zero al anului pentru fiecare om de pe planetă.

Moşul a lăsat matematica şi s-a oprit să verifice eprubetele din laborator. Un alt olimpic s-a oprit din învăţat şi descifrat. efervescenţa Sărbătorilor.

Andrei are chimie cu.chimia. Este olimpic de 5 ori la nivel internaţional. Aurul primit nu-l face deloc pretenţios când vine vorba de sacul lui Moş Crăciun.

Ca aceşti tineri mai sunt încă 100 în toată ţara. Ei sunt copii de aur ai României, elevii străluciţi care reprezintă România chiar şi în Laponia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Moș Crăciun vine și la olimpici