Antena Meniu Search
x

Mobilă de lux fabricată în România

Mobila de lux care decorează căminele oamenilor peste hotare este produsă de cele mai multe ori la noi în ţară. Mai exact, în nordul ţării, în judeţul Satu Mare.

Vezi și

 Aici, fabricile exportă mai bine de jumătate din producţie în Rusia, Ungaria sau Cehia. Iar indiferent de destinaţia finală, producătorii promit şi un timp de livrare record. Aproximativ 30 de zile de când mobilierul începe să fie lucrat.

Un dormitor pe stil clasic făcut după ultimele tendinţe. Şi, bineînţeles, după preferinţele clienţilor. Pentru că modelul diferă ca stil, de la o ţară la alta. Cei mai pretenţioşi clienţi sunt Rusia şi Ucraina dar pretenţiile sunt peste tot foarte ridicate.

Un asemenea dormitor ajunge până la 3200 de euro. Dar chiar şi aşa cererea este destul de ridicată. Mai ales peste hotare. În Rusia, Ucraina şi Ungaria.

Tot în Satu-Mare o altă fabrică, e drept, ceva mai mică, cu doar 30 de angajaţi produce şi ea pentru export. Încă din 2005. Mesele de aici ajung în Republica Moldova, Rusia şi Ungaria. Iar clienţii sunt mulţumiţi. Dovadă stau comenzile care cresc de la un an la altul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mobilă de lux fabricată în România