Antena Meniu Search
x

A apărut mobila inteligentă

Mic nu înseamnă întotdeauna şi îngrămădit atunci când vine vorba despre locuinţe. Tinerii care nu-şi permit să plătească mai mult de 30, 40 de mii de euro pentru un apartament sau o garsonieră, fac un compromis la suprafaţă.

Vezi și

Pentru ei, a fost inventată mobila inteligentă. Se transformă, la propriu, în doi timpi şi trei mişcări şi lasă mai mult loc liber decât v-aţi imagina.

Un pat care se poate transforma pe timpul zilei în corp de bibliotecă, un blat de bucătărie care se poate transforma într-o masă de dining, o masă de living care se poate transforma de la nivelul canapelei şi ridica la o masă din nou de dining unde pot lua loc 6-8 persoane.

Sună complicat şi deloc la îndemână. De fapt, o locuinţă obişnuită se schimbă complet în câteva secunde. Trebuie doar să căutaţi mobilă inteligentă.

Patul apare de unde nu te aştepţi, şi se strânge la fel de simplu. Economia de spaţiu este evidentă. E drept, nu putem să vorbim şi despre economie din punct de vedere al preţului.

O bibliotecă inteligentă poate să coste chiar şi 4000 de lei. Mobila este, însă, atât de căutată încât dezvoltatorii imobiliari se gândesc s-o producă în fabrici proprii.

Intrăm astfel în era locuinţelor noi, all inclusive, personalizate până la cel mai mic detaliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » A apărut mobila inteligentă