Antena Meniu Search
x

Mobilierul pentru câni și pisici, un moft sau o nevoie (Video)

Ştiaţi că răsfăţul animalelor de companie atinge noi valenţe? Cum vă sună-mobilier special pentru pisica de acasă? Sau pentru câine? Rosse Stan, reporterul Observator, a găsit un meşter care face mobila dedicata, sub mai toate formele pe care vi le puteti imagina.

De Redactia Observator la 26.11.2019, 13:27
Vezi și

Ştiaţi că răsfăţul animalelor de companie atinge noi valenţe? Cum vă sună-mobilier special pentru pisica de acasă? Sau pentru câine? Rosse Stan, reporterul Observator, a găsit un meşter care face mobila dedicata, sub mai toate formele pe care vi le puteti imagina: mini fotolii, mini pat şi multe altele.

De 6 ani aşa îşi începe Ştefan ziua: Îşi pune mănuşile în mâini şi se gândeşte ce noi modele de mobilă pentru pisici ar mai putea face.

Ştefan Petcu, propietar atelier mobil pentru animale: Noi suntem şi crescători de pisici. Tot cumpăram din comerţ diverse jucărele, mobilă pentru pisici care cedau foarte rapid. Am zis de ce să nu facem noi, în loc să cumpărăm? La început a fost destul de greu pentru că nu aveam toate dotările necesare. Am început să luăm materiale, să ne uităm pe tutoriale, am învăţat să stricăm.

Şi i-a plăcut atât de mult să "strice" încât a învăţat totul despre mobilierul pentru animale. De la materialele pe care le aduce de pe alte contienente şi până la toate utilajele pe care acum le stăpâneşte cu ochii închişi.

Ştefan Petcu, propietar atelier mobil pentru animale: Folosim numai sfoară naturală de sisal. Este făcută din agavă şi doar în Brazilia, Argentina se găsesc. Pentru şezut folosim burete, pentru îmbrăcat folosim o stofă specială. Folosim pal brut, nu carton subţire. Aceasta este o bucaţă de pal brut pe care o vom tapiţa pentru a aface baza unui stâlpişor. 

Preţurile depind de cât de răsfăţat este animalul. Răsfăţat de stăpân. 80 de lei ar fi cel mai ieftin obiect de mobilier.

De exemplu, o canapea care are tapiţeria din catifea, iar braţele sunt din sisal costă aproximativ 200 de lei. Iar aceasta poate fi folosită atât de pisici, cât şi de câini. 

Pe asta se bazează şi comercianţii. Mobilier şi accesorii versatile care ne oferă şansă să ne răsfăţăm animalele de companie.

Lavinia Gavriloaia, manager dep. mobilier pentru animale: Avem produse destinate pentru pisici şi căţei. În piaţa de aici cele mai căutate sunt cele pentru pisici. Perna este realizată dintr-un material impermeabil care nu permite pătrunderea firului de păr şi nici lipirea lui de pernă. Cel mai bine vândut produs este covorul de sisal. Se poate prinde piciorul oricărei mese, a.î. orice spaţiu din casă poate fi făcut interactiv pentru pisici.

Ăn cazul acestora preţurile se încadrează între 20 şi 300 de lei. Iar accesorile de genul bol sau perie pornesc de la 3 lei. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Mobilierul pentru câni și pisici, un moft sau o nevoie (Video)

Breaking news

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută...

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută de DNA