Antena Meniu Search
x

Foto Moment emoţionant în centrul Aradului. "Îngerul speranţei" a plutit peste oraş, sub ochii localnicilor fascinaţi

O păpuşă gigantică a dansat deasupra centrului Aradului, pe acorduri de muzică clasică. Un artist păpuşar a vrut să transmită un mesaj optimist, la 70 de ani de la înfiinţarea teatrului de marionete din oraş. Păpuşa a atras foarte mulţi curioşi, care s-au bucurat de spectacolul inedit.

de Redactia Observator

la 03.05.2021, 16:55

Vezi și

Păpuşa cu aripi de îngeri a plutit deasupra centrului Aradului, pe acorduri de muzică clasică.

Sorin Dorobanţu - artist păpuşar: Este îngerul speranţei, care aduce o rază de lumină în această perioadă tulbure, pandemică, în special perioadă grea pentru artişti.

Bogdan Costea - directorul teatrului: Această păpuşă reprezintă, probabil, speranţa noastră de revenire în sălile de spectacol.

Marioneta este realizată din lemn şi polistiren şi a fost ridicată la 40 de metri înălţime, cu ajutorul unei macarale folosite la renovarea teatrului de stat din oraş.

Pe acelaşi subiect

Călin Bibarţ - primar Arad: Am venit tocmai pentru a-i felicita pe cei care au avut această idee inedită şi o pun şi în aplicare, având în vederere că teatrul este în construcţie, dar totuşi se împlinesc 70 de ani de teatru de marionete.

Balerina de 3 metri a plutit peste oraş, într-un dans liniştitor, care a atras zeci de curioşi. 

Fetiţă: Este o balerină şi se transformă în înger.

Tânără: De obicei mă plictisesc păpuşile, dar asta este impresionant cum a fost construită.  Cine s-ar fi gândit că macaraua aia o să fie folosită la aşa ceva.

Bătrână: În sfârşit se întâmplă ceva foarte frumos în Arad. Aşa m-a impresionat muzica asta, îţi ajunge la suflet.

Arădenii nu au ratat ocazia să se fotografieze cu îngerul speranţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Moment emoţionant în centrul Aradului. "Îngerul speranţei" a plutit peste oraş, sub ochii localnicilor fascinaţi