Antena Meniu Search
x

Momentul când spărgătorul de gheață Nuyina a fost scăpat de sub control și a lovit malul (Video)

Momentul în care spărgătorul de gheață Nuyina a fost scăpat de sub control, pe canalul Sulina, a fost filmat chiar de un membru al ambarcațiunii ce participa la operațiune.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.08.2020, 23:42

Momentul când spărgătorul de gheață Nuyina a fost scăpat de sub control și a lovit malul
Spărgătorul de gheață a fost scăpat de sub control pe canalul Sulina marți, pe 4 august - captură video Tulcea Romania via Facebook

Localnicii din Partizani, un sat de pe malul canalului Sulina, au fost la un pas de o nenorocire după ce nava Nuyina, un spărgător de gheață, a fost scăpată de sub control și s-a izbit de mal.

Totul s-ar fi întâmplat din cauza vântului, care a împins ambarcațiunea perpendicular pe canal şi a fost extrem de aproape chiar să o urce pe casele de pe malul apei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile cu momentul micului naufragiu au fost filmate chiar de un membru al ambarcațiunii care participa la operațiune.

Nava gigant a fost construită în şantierul naval de la Galaţi, însă fusese scoasă la apă pentru mai multe probe. După incident, a durat aproximativ o oră pentru a fi repusă pe cursul normal.

Din fericire nu au fost victime.

*Acest articol a fost realizat cu ajutorul informațiilor transmise de reporterul Observator Andreea Filip*

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Momentul când spărgătorul de gheață Nuyina a fost scăpat de sub control și a lovit malul (Video)