Antena Meniu Search
x

Mormântul lui Ion Dolănescu, spălat zilnic

Astăzi a fost o nouă bătălie din războiul fraţilor Dolănescu pe moştenirea lăsată de marele interpret. Toate casele şi bunurile rămase de la Ion Dolănescu vor fi reevaluate de experţi.

Vezi și

Astăzi a fost o nouă bătălie din războiul fraţilor Dolănescu pe moştenirea lăsată de marele interpret. Toate casele şi bunurile rămase de la Ion Dolănescu vor fi reevaluate de experţi.

Ionuţ, băiatul cel mare al artistului, ar fi vrut să transforme casa din strada Caimatei în muzeu. De vreo 2 ani a refăcut şi mormântul de la cimitirul Bellu, cu marmură neagră, şi a adus un bust din bronz. În fiecare zi, un tânăr face curat la locul de veci al lui Dolănescu. Fără bani, zice el, doar din respect.

Zi de zi, cu peria în mână, Ionuţ Petrescu toarnă apă şi lustruieşte marmura neagră din Brazilia şi bustul de bronz de la mormântul lui Ion Dolănescu. O face din recunoştinţă pentru artist şi pentru fiul lui cel mare, Ionuţ.

Îngrijitorul mergea, de copil, în casa celebrului interpret de muzică populară. Mama lui era bucătăreasă acolo.

Spune că acum vine la mormânt şi spală statuia cântăreţului nu pentru că l-ar plăti fiul cel mare al lui Dolănescu. O singură dată i-ar fi dat un sms să-i ceară câteva haine pentru copilul lui.

Îngrijitorul aprinde zilnic candela artistului la mormântul din cimitirul Bellu. Şi, de ceva vreme, i-a atârnat de bust şi un lanţ sfinţit din argint pe care l-a primit de la o măicuţă.

Sunt însă 5 ani de când Ion Dolănescu s-a dus, iar războiul pentru avere continuă între moştenitorii lui. Cei doi băieţi, Ionuţ şi Dragoş, au lipsit astăzi de la judecată.

Nu s-au înţeles la evaluarea casei din strada Caimatei. Ar fi vorba despre 685 de mii de euro, susţine Dragoş.

Procesul continuă. Următorul termen este abia peste două luni. Până atunci, toate bunurile lăsate moştenire de Ion Dolănescu vor fi reevaluate de experţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mormântul lui Ion Dolănescu, spălat zilnic