Antena Meniu Search
x

CUTREMURĂTOR! Ultimul gând al unui tânăr MORT LA COLECTIV! Ce a scris băiatul pe o foaie, înainte de a-şi pierde viaţa în flăcările din club

Tatăl unuia din cei 64 de tineri care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei din clubul Colectiv a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie care stârneşte emoţie chiar şi celor mai puţin sensibili. 

Tatăl unuia din cei 64 de tineri care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei din clubul Colectiv a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie care stârneşte emoţie chiar şi celor mai puţin sensibili.

Înainte de a muri, fiul său, Alex, student în ultimul an la ASE, a răspuns întrebărilor unei testări la facultate, iar unul din gândurile scrise pe foaie este realmente cutremurător.

La gândul morţii, tânărul şi-a exprimat dorinţa de a-şi petrece ultimele momente în viaţă printre prieteni şi ascultând muzica preferată.

"Aş vrea să mor alături de cei dragi, ascultând muzica preferată", scria Alex Iancu. Dorinţa sa a devenit realitate mult mai devreme decât s-ar fi gândit. A pierit în flăcările din clubul Colectiv, unde şi-au pierdut viaţa alţi 63 de tineri şi mulţi alţii au rămas mutilaţi pe viaţă.

Pe acelaşi subiect

Un alt gând al lui Alex, scris pe foaia păstrată ca o amintire vie de părinţii îngenuncheaţi de durere, a fost că nu şi-ar închipui nefericire mai mare, decât să nu poată fi lăsat să se exprime liber, să îi fie condiţionate idealurile.

"Ce se întâmplă zilele astea în Piața Victoriei ? Tinerii ies pentru ca nu ar putea suporta o viata în care sa nu se poată exprima liber. TREBUIE SA IEȘIM PENTRU EI , DAR MAI ALES PENTRU NOI.", încheie tatăl lui Alex mesajul plin de emoţie.

Sursă foto: Iancu Eugen

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » CUTREMURĂTOR! Ultimul gând al unui tânăr MORT LA COLECTIV! Ce a scris băiatul pe o foaie, înainte de a-şi pierde viaţa în flăcările din club