Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun, bucuria copiilor pompierilor. Aseară, a făcut popas la Bistriţa, la copiii pompierilor ISU

Moş Crăciun a făcut, aseară, popas la Bistriţa, la copiii pompierilor ISU.

Vezi și

Moş Crăciun nu-şi mai vede capul de treabă zilele aceste. Şi face tot posibilul să ajungă la la copiii cuminţi. Aseară, a făcut popas la Bistriţa, la copiii pompierilor ISU. Aşa că, 135 de prichindei au primit o mulţime de cadouri. Şi cum părinţii lor lucrează în situaţii limită, e lesene de înţeles că nici Moşul nu putea veni oricum la marea întâlnire!

Nerăbdători, copiii pompierilor l-au strigat într-un glas pe Moş Crăciun. Mai ales că i-au trimis din timp scrisori cu darurile pe care şi le doresc. 

Bătrânelul cu barbă albă a apărut într-un mod cum micuţii nu se aşteptau.

Moşul nu putea veni altfel la ISU. A fost ajuns în mijlocul copiilor cu autoscara şi a coborât de pe clădire cu macaraua.

Marius Rus, purtător de cuvânt al ISU Bistriţa: "Nu ne putem explica cum de fiecare dată când să ajungă la copiii pompierilor bistriţeni, Moş Crăciun se blochează. De data asta a rămas pe horn, a avut nevoie de data asta în horn, a avut nevoie de sprijinul pompierilor pentru a fi dat jos şi din fericire a ajuns în preajma celor mici pentru a le oferi cadourile mult aşteptate."

Simpaticul bătrânel a împărţit cadouri tuturor copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun, bucuria copiilor pompierilor. Aseară, a făcut popas la Bistriţa, la copiii pompierilor ISU