Antena Meniu Search
x

Reduceri mari la brazii de Crăciun!

Black Friday s-a transformat astăzi în Green Friday pentru comercianţii de brazi. Românii care au intrat deja în spiritul sărbătorilor au cumpărat brazi de Crăciun la jumătate de preţ.

Vezi și

Au avut de unde alege. Iar cei care au râvnit la cei mai frumoşi dar nu au avut bani suficienţi la ei, au putut să îi cumpere în rate.

Pentru Florin, achiziţia bradului este un adevarat ritual. A petrecut mai bine de o oră pentru a căuta un pom de Crăciun pe gustul lui. Nu s-a uitat la bani. A ales un brad de aproape 3 metri care l-a costat nu mai puţin de 500 de lei. Iar pentru ornamente a pregătit un buget de două ori mai mare.

Comercianţii au lăsat astăzi la preţ şi au făcut reduceri de până la 50%.

Preţurile pentru brazii naturali pornesc de la 59 de lei şi ajung, atenţie, şi la 15.000 de lei, în funcţie de aspect şi de înălţime. Cel mai scump este, evident, un brad cu o coroană bogată, înalt de 10 metri.

Un brad are 6,3 metri şi costă 5.000 de lei. Nu e de mirare că s-au inventat şi vânzările în rate.

Pentru cei care nu se pricep sau pur şi simplu nu au timp de aranjat globuri şi ingeraşi, comercianţii au scos pe piaţă brazii deja împodoiţi. Clienţii îi pot admira şi apoi achiziţiona online.

Oferte sunt şi pentru cei care nu pun prea mare preţ pe parfumul coniferelor şi care vor să aibă un brad acasă, fără prea mult deranj. Pot închiria unul artificial. Pentru 500 de lei îl primesc la uşă, deja împodobit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Reduceri mari la brazii de Crăciun!