Antena Meniu Search
x

Suporterii echipei de baschet masculin Phoenix au aruncat în teren zeci de jucării la finalul meciului de ieri, pentru 50 de copii fără posibilităţi

Suporterii echipei de baschet masculin Phoenix au aruncat în teren zeci de jucării la finalul meciului de ieri.

Vezi și

Suporterii echipei de baschet masculin Phoenix au aruncat în teren zeci de jucării la finalul meciului de ieri. Acelaşi lucru îl fac etapă de etapă şi amatorii de handbal din Bucureşti. La meciurile echipei de băieţi a CSM-ului, suporterii intră pe bază de. jucării de pluş, în loc de bilete.

E un altfel de Moş Crăciun. Sau poate, de Moş Nicolae, pentru că el vine primul. Cert este că a plouat cu jucării aseară pe terenul echipei de baschet. Jucării de la suporteri pentru copii.

Ursuleţi, măgăruşi, căţeluşi din pluş şi-au găsit rapid "stăpâni". 

Pentru Alexandra bucuria a fost dublă. A primit jucăriile mult dorite şi bonus un meci de baschet în direct al echipei preferate.

Şi handbaliştii de la CSM Bucureşti joacă pe post de... moşi care aduc cadouri în luna decembrie. Intrarea la meciurile de pe teren propriu nu se mai face pe bază de bilet. 

Suporterii echipei CSM Bucureşti trebuie să vină doar cu o jucărie sau o carte. Toate ajung apoi la copiii sărmani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Suporterii echipei de baschet masculin Phoenix au aruncat în teren zeci de jucării la finalul meciului de ieri, pentru 50 de copii fără posibilităţi