Antena Meniu Search
x

Moştenire de familie, veche de peste o sută de ani, recuperată cu ajutorul Facebook. Vezi cum s-a petrecut minunea

O rochie de mireasă, veche de 150 de ani, pierdută într-o spălătorie, a fost găsită cu ajutorul reţelelor de socializare, anunţă The Independent.

O rochie de mireasă, veche de 150 de ani, pierdută într-o spălătorie a fost găsită cu ajutorul reţelelor de socializare, anunţă The Independent.

Propietara rochiei, Tess Newall, a crezut că rochia, croită de străbunica sa în 1870, a fost vândută, după ce spălătoria la care a dus-o la curăţat a dat faliment.

În încercarea de a o recupera, fata a făcut un apel pe reţelele de socializare. Mesajul ei a fost redistribuit de mai mult de 300 de ori.

"A fost făcută de stră-străbunica mea în 1970 (am modificat partea de sus a rochiei) şi am purtat-o în Iunie 2016. Se pare că rochia a fost scoasă la vânzare şi ar putea fi oriunde. Vă rog să distribuiţi mesajul în toate colţurile lumii. Poate a ajuns la cineva", este mesajul postat de Tess, pe pagina sa de Facebook.

Pe acelaşi subiect

Mesajul a ajuns şi la propietarul spălătoriei la care rochia fusese dusă la curăţat iniţial. Acesta a verificat îmbrăcămintea rămasă în spălătorie şi a găsit rochia într-un morman de haine şifonate, aruncate pe jos.

Bărbatul a contactat-o pe tânără şi i-a înapoiat rochia.

Vestea cea bună a fost, din nou, împărtăşită online:

" Părinţii mei au fost lăsaţi să intre în spălătorie şi, spre bucuria şi uimirea lor, era rochia noastră (necurăţată, dar cu biletul nostru încă pe ea)", a anunţat tânăra din Edinburg, pe pagina sa de Facebook

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Moştenire de familie, veche de peste o sută de ani, recuperată cu ajutorul Facebook. Vezi cum s-a petrecut minunea