Antena Meniu Search
x

Tot mai mulţi români îşi fac cumpărăturile pe internet

Coşul de cumpăraturi nu se mai umple de la tarabe în piaţă, ci din faţa calculatorului cu câteva clickuri. Numărul magazinelor online a tot crescut în ultimii ani, o dată cu cererea. Marele avantaj al cumpărăturilor online este timpul economist. 

de Redactia Observator

la 04.07.2019, 22:27

Vezi și

Coşul de cumpăraturi nu se mai umple de la tarabe în piaţă, ci din faţa calculatorului cu câteva clickuri. Numărul magazinelor online a tot crescut în ultimii ani, o dată cu cererea. Marele avantaj al cumpărăturilor online este timpul economist. Marele dezavantaj, spun clienţii, este că deşi produsele sunt proaspete şi arată apetisant, nu poţi gusta din ele. 

Deşi pare ciudat, aşa arată, mai nou, mersul la piaţă pentru tot mai mulţi români. Stresaţi şi mereu pe fugă, oamenii îşi fac cumpărăturile de la prăvălii online. 

La un click distanţă sau cu un simplu telefon, coşul cu brânză, lapte, carne, ouă este livrat în câteva ore oriunde în ţară.

Şi producătorii locali s-au adaptat noului trend. Culeg legumele din grădină şi le livrează prin curier. Acum zece ani, Marin Dumbravă a renunţat la uniforma de militar şi şi-a deschis prima fermă online din România. 

Clienţii cheltuiesc cu 10-20 de lei mai mult decât la piaţă, dar economisesc timp.

În România, există în jur de 50 de prăvălii online. În plus, aproape toate lanţurile de supermarketuri livrează alimente acasă. Comerţul pe internet a crescut anul trecut cu 30%, iar numărul magazinelor online s-a dublat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Tot mai mulţi români îşi fac cumpărăturile pe internet