Antena Meniu Search
x

Muncitor, spulberat de o maşină

Un muncitor a fost spulberat de o maşină, pe o stradă din Bucureşti.Bărbatul abia se ridicase pe marginea unei guri de canalizare, când a fost luat pe capota autoturismului şi aruncat câţiva metri pe asfalt.

Vezi și

Un muncitor a fost spulberat de o maşină, pe o stradă din Bucureşti. Bărbatul abia se ridicase pe marginea unei guri de canalizare, când a fost luat pe capota autoturismului şi aruncat câţiva metri pe asfalt.

În timp ce medicii îl urcau în ambulanţă, colegii lui au început să se certe cu tatăl şoferului, care i-a acuzat că n-au semnalizat locul.

Muncitorul a scăpat cu viaţă, dar medicii l-au dus de urgenţă la spital. Trupul omului aproape că a trecut prin parbrizul maşinii, în impactul violent. Pentru ce i s-a întâmplat, cineva trebuie să răspundă. Tatăl şoferului a venit să-şi apere fiul.

Colegii victimei acuză şoferul că a trecut cu viteză peste gura de canalizare, semnalizată cu jaloane. Cu susţinerea unui un martor, tânărul de la volan spune că atât locul, cât şi muncitorul, erau greu de observat.

Imediat după accident, tânărul a coborât de la volan şi a sunat la 112. Deşi fusese aruncată câţiva metri pe şosea, victima ar fi fost teafără. Muncitorii au văzut, însă, altceva.

Oamenii instalau o reţea de cabluri pe sub pământ. Dacă lucrau în condiţii sigure, vor decide inspectorii de la protecţia muncii. Între timp poliţiştii au deschis pe numele şoferului un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Muncitor, spulberat de o maşină