Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nae Nicolae ar fi vorbit la telefon chiar inainte de momentul accidentului

Iar prietenii sai spun ca la celalalt capat al liniei s-ar fi aflat sotia sa. Ioana s-a intors indoliata in tara. Era la tratament in Israel cu fiica cea mare, grav bolnava

de Redactia Observator

la 18.07.2013 , 19:21

Si-au luat ramas bun cu cateva minute inainte de accident. De la 1.500 de kilometri distanta, din Israel, sotia lui Nae Nicolae i-a auzit vocea pentru ultima oara, la telefon. Aseara, Ioana s-a intors de urgenta in Romania, impreuna cu copiii. "E vorba despre cei trei copii care au ramas. Copiii sunt la tara, nu au acces la televizor", a spus Adrian Minune.

Se aflau cu totii in Israel cand tatal lor s-a stins. Nu erau in vacanta. Erau la tratament. Fiica cea mare a lui Nae Nicolae are probleme grave, inca de la nastere. Asta era durerea cea mai mare a lui Nae Nicolae. Banii, renumele si relatiile nu-i puteau cumpara linistea.

De aici s-a nascut si ideea sinuciderii. Martorii accidentului spun ca Nae Nicolae ar fi fentat cu buna stiinta barierele spre moarte. "Trenul se auzea! Linia este dreapta, nu este curba, nu este nimic acolo", a explicat astrologul Mariana Cojocaru.

Vezi și

Si totusi, apropiatii lui Nae Nicolae resping ipoteza sinuciderii. "Nu exista asa ceva! Avea trei copii mici, care trebuia sa le ofere un viitor, sa aiba grija de ei", a declarat Adrian Minune. Graba, sinucidere sau pura inconstienta - Nae Nicolae a accelerat spre o moarte sigura. Era perfect lucid in momentul accidentului.

N-a avut nici o sansa in fata trenului. A fost spulberat cu tot cu bolid si aruncat pe o distanta de zeci de metri. "A fost o moarte violenta! Practic, niciun organ nu a ramas neafectat", a explicat Bogdan Malinescu, seful Serviciului de Medicina Legala, Ilfov.

Ioana si-a primit astazi sotul acasa, pentru un ultim ramas bun. S-a prabusit la vederea sicriului. Doua ambulante au venit sa-i acorde ingrijiri. Este a doua oara cand ramane vaduva.

Mii de oameni sunt asteptati sambata la ora 10:00, la stadionul din Stefanesti, acolo unde va fi depus trupul lui Nae Nicolae.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Nae Nicolae ar fi vorbit la telefon chiar inainte de momentul accidentului