Antena Meniu Search
x

Neamt: Un copil nesupravegheat a ajuns la spital intoxicat cu monoxid de carbon, dupa ce a dat foc canapelei

Fara sa-si dea seama ce face baiatul a dat foc canapelei din dormitor, iar in momentul in care mama sa a intrat in camera, era deja inconstient.

Vezi și

Cateva minute. Atat i-au trebuit lui Alexandru sa ajunga din casa parintilor, pe un pat de spital, mai mult mort.

Lasat singur in dormitor, copilul de trei ani a gasit o bricheta sau o cutie de chibrituri si a inceput sa se joace cu focul. In cateva clipe, canapeaua din camera a fost cuprinsa de flacari, iar baiatul nu a reusit sa iasa din camera.

Abia cand a simtit miros de fum, mama sa si-a dat seama ca s-a intamplat ceva si a fugit sa-l ajute.

L-a gasit pe Alexandru inconstient si a inceput sa strige dupa ajutor. Un vecin care lucreaza la ISU i-a auzit tipetele. El l-a dus pe baiat la spital.

Baiatul a intrat in coma profunda si are arsuri la nivelul cailor respiratorii superioare si pe 20% din suprafata corporala.

Din cauza ranilor, inima copilului s-a oprit. Dupa ce l-au resuscitat ,medicii din Targu Neamt si-au dat seama ca nu-l pot ajuta, asa ca au decis sa-l transfere in Capitala.

O ambulanta l-a dus pe baiat pana intr-un loc in care a putut ateriza un elicopter SMURD.

Copilul a ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, in stare critica. Este ventilat mecanic, la sectia de terapie intensiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Neamt: Un copil nesupravegheat a ajuns la spital intoxicat cu monoxid de carbon, dupa ce a dat foc canapelei