Antena Meniu Search
x

Nepoata regelui Daniel Cioabă a dispărut fără urmă

Familia o caută disperată de o zi, de când fata de 16 ani n-a mai dat niciun semn. Trebuia să meargă la primărie să-şi facă buletinul, dar nu a mai ajuns niciodată. Romii au răscolit Sibiul după Manuela şi n-au găsit-o. S-au temut că a fost răpită, însă astăzi au aflat că fata ar fi fugit cu un băiat.

Vezi și

 Ţiganii îl bănuiesc de răpire pe Ahmed Seducătoru. Daniel Cioabă a anunţat însă poliţia şi protecţia copilului, pentru că Manuela e minoră.

Un mesaj în care îşi lua la revedere, dar nu era de pe numărul ei, era de pe număr ascuns.

A fost ultimul semn pe care l-a dat Manuela Cioabă. Acum mai bine de 24 de ore. Fata de 16 ani le-ar fi trimis însă rudelor un sms. Un mesaj care suna a. despărţire.

Au răscolit oraşul după Manuela. Şi s-au temut că a fost răpită. N-au crezut o clipă că ar fi fugit cu un bărbat. Asta până când s-a conturat tot mai clar idila ei cu un tânăr din Viştea.

O fată cuminte, dar care s-ar fi îndrăgostit de Ahmed Seducătoru tău. Aşa se prezintă presupusul iubit al fetei pe o reţea de socializare. Lucrează la furat şi la. "furat de inimi".

Deocamdată însă Manuela nu a apărut şi nimeni nu ştie unde este. Familia a dat-o dispărută la poliţie şi anunţat şi protecţia copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Nepoata regelui Daniel Cioabă a dispărut fără urmă