Antena Meniu Search
x

Nepotul regelui Mihai I şi soţia sa au dat o mână de ajutor micilor voluntari din Bistriţa Năsăud

Nepotul regelui Mihai I i-a vizitat astăzi pe micii voluntari din Bistriţa Năsăud.

Vezi și

Nepotul regelui Mihai I i-a vizitat pe micii voluntari din Bistriţa Năsăud. Nicolae Medforth Mills şi soţia lui, Alina Binder, au dat o mână de ajutor la transportarea sutelor de saci cu PET-uri, strânse de copiii din Sinmihaiu de Câmpie. Voluntar de 10 ani în cadrul unei asociaţii, Nicolae a vorbit despre ecologie, dar şi despre nunta care va avea loc în acest an.

Sânmihaiu de Câmpie a devenit una din singurele localităţi din România în care nu se mai găsea urmă de PET. Două săptămâni a durat campania de ecologizare, făcută de micii voluntari. A fost modul lor de a mulţumi unei asociaţii care, în prag de sărbători, le-a făcut multe cadouri. 

Ana Moldovan, directorul şcolii din Sânmihaiu de Câmpie: "S-a facut curatenie generala, dar ideea centrala a activitatii a fost ca fiecare copil, in comunitatea sa restransa, in familie si in imprejurimi sa-si desfasoare activitatea."

Astăzi, în ziua în care sacii plini cu plastic au fost predaţi, au primit un ajutor cu sânge albastru. 

Voluntar de 10 ani în cadrul unei asociaţii, Nicolae Medforth Mills şi soţia sa, Alina Binder, au venit să dea o mână de ajutor.

Alina Binder: "Iti da o satisfactie incredibila. Este minunat. Mai ales sa ii vezi pe copii fericiti, sa vezi ca dai ceva inapoi, primesti zambete."

Cât despre nunta anului, fostul Principe spune că pregătirile merg înainte. 

Peste 10.000 de elevi, din 42 de şcoli bistriţene, au fost implicaţi în proiectul de ecologizare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Nepotul regelui Mihai I şi soţia sa au dat o mână de ajutor micilor voluntari din Bistriţa Năsăud