Antena Meniu Search
x

Neversea a crescut de cinci ori preţurile pe litoral

Cel mai mare festival de muzică pe plajă a făcut preţurile să sară în aer la malul mării. Aproape toate locurile de cazare sunt ocupate, în aşteptarea celor 200.000 de turişti, iar ultimele camere libere la hotel se dau şi cu o mie de euro, pe noapte.

de Redactia Observator

la 02.07.2019, 22:37

Vezi și

Cel mai mare festival de muzică pe plajă a făcut preţurile să sară în aer la malul mării. Aproape toate locurile de cazare sunt ocupate, în aşteptarea celor 200.000 de turişti, iar ultimele camere libere la hotel se dau şi cu o mie de euro, pe noapte. De la vile, la apartamente, preţurile sunt şi de 5 ori mai mari în zilele de festival. Există şi turişti care vor dormi acasă la localnici sau direct pe yacht. 

Un iaht elegant, de peste două milioane de euro, străluceşte în portul Tomis, gata să-şi primească invitaţii. În weekend, când peste 200 de mii de turişti vor umple plaja la festivalul Neversea, câţiva norocoşi vor urmări totul de pe mare şi vor avea parte de propria petrecere. 

Este aur curat tot ce-a mai rămas liber în apropierea plajei din Constanţa unde va avea loc festivalul. Ca să vă faceţi o idee, mâine, o cameră la acest hotel de 3 stele costă 300 de lei, de persoană. 

De poimâine, în prima zi de festival, va fi 1.200 de lei. Iar acest apartament care se închiriază cu 470 de lei, în perioada festivalului poate fi rezervat cu 2.430 de lei. Adică de 5 ori mai mult. 

Cum în Constanţa mai sunt puţine locuri libere, oamenii s-au orientat spre Mamaia. Cei care-şi permit, mai bine spus.

Sunt persoane dispuse să plătească mii de euro pentru câteva nopţi la un hotel de 5 stele.

Pentru 1.000 de euro pe noapte, pe terasa acestei camere de hotel vă puteţi bucura de priveliştea absolut fenomenală a mării, direct dintr-un jacuzzi.

Pentru că interesul este mare, şi proprietarii de apartamente din Mamaia au profitat de ocazie şi au mărit preţurile.

Apartamentul în care suntem poate fi închiriat în acest sfârşit de săptămână cu 200 de euro pe noapte. Vorbim de 3 camere spaţioase şi o bucătărie complet mobilată şi utilată. 

Acelaşi apartament va costa de săptămâna viitoare 150 de euro pe noapte.

De festival profită şi localnicii, care îşi închiriază apartamentele cu preţuri între 250 şi 800 de lei pe noapte şi se mută la rude în weekend. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Neversea a crescut de cinci ori preţurile pe litoral