Antena Meniu Search
x

Noi DEZVĂLUIRI în scandalul Florian Coldea! "Generalul SRI se va răzbuna. Şefa DNA a hotărât şi hotărăște cine trăiește și cine moare în România!"

Fosta şefă DIICOT Alina Bica a explicat, în emisiunea Exces de putere de la Antena 3, mecanismele binomului DNA - SRI și a avertizat că Florian Coldea va fi greu de anchetat pentru că oamenii din sistem se tem să îl anchezete, pentru că acesta se va răzbuna.

Fosta şefă DIICOT Alina Bica a explicat, în emisiunea Exces de putere de la Antena 3, mecanismele binomului DNA - SRI și a avertizat că Florian Coldea va fi greu de anchetat pentru că oamenii din sistem se tem să îl ancheteze, pentru că acesta se va răzbuna.

Alina Bica povesteşte cum Florian Coldea îi cerea să instrumenteze într-un anumit fel unele dosare și pentru că a refuzat, a fost înlăturată și băgata la închisoare.

Mai mult, Alina Bica o atacă şi pe şefa DNA, Laura Codruța Kovesi, despre care spune că a hotârât şi hotărăște cine trăiește și cine moare în România!

Bica a dezvăluit că Laura Codruța Kovesi obișnuiește să-i aștepte personal pe holul DNA pe inculpații mai importanți din dosarele instrumentate de instituția pe care o conduce. Și asta ca să le arate că ea este ''stăpâna cătușelor''.

În septembrie 2015, fosta şefă a DIICOT Alina Bica şi fostul şef al ANAF Şerban Pop au fost trimişi în judecată pentru luare de mită şi respectiv complicitate la dare de mită, pentru soluţionarea favorabilă a unui dosar al omului de afaceri Horia Simu, acuzat de dare de mită.

“La data de 8 noiembrie 2014, inculpata Bica Alina Mihaela, în calitate de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, a primit, pentru sine, în mod indirect, printr-un intermediar (martor denunţător în cauză), suma de 17.500 euro din totalul sumei de 20.000 euro, pe care acesta din urmă, în calitate de interpus, a primit-o de la inculpatul Pop Şerban. Suma de 20.000 euro a reprezentat o parte din totalul sumei de aproximativ 230.000 euro ce a fost dată de omul de afaceri în tranşe, pe parcursul a opt luni, în cursul anului 2014, inculpatului Pop Şerban, pentru ca acesta să o remită în scopul menţionat mai sus”, au arătat procurorii în rechizitoriu.

Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor primiţi, Alina Bica ar fi determinat înlocuirea procurorului de caz şi ar fi făcut presiuni asupra unui alt subordonat de-al său, pentru a fi pronunţată o soluţie de clasare în dosarul în care Horia Simu era urmărit penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Noi DEZVĂLUIRI în scandalul Florian Coldea! "Generalul SRI se va răzbuna. Şefa DNA a hotărât şi hotărăște cine trăiește și cine moare în România!"