Antena Meniu Search
x

Noi înregistrări din grădinița groazei. Un părinte are 16 ore de înregistrări care pot deveni probe în instanţă

Educatoarea care a şocat o ţară întreagă prin felul în care jigneşte un copil nu e la prima abatere. Reporterii Observator au intrat în posesia mai multor înregistrări care demonstrează că ţipetele şi jignirile la grădiniţa din Bucureşti erau la ordinea zilei.

Vezi și

Educatoarea care a şocat o ţară întreagă prin felul în care jigneşte un copil nu e la prima abatere. Reporterii Observator au intrat în posesia mai multor înregistrări care demonstrează că ţipetele şi jignirile la grădiniţa din Bucureşti erau la ordinea zilei.

Poliţia a pornit ancheta, iar inspectoratul a trimis corpul de control.

Doar un părinte are 16 ore de înregistrări care, probabil, vor deveni probe.

Astăzi, părinţii vor sta faţă în faţă cu inspectorii şcolari.

Ţipete şi jigniri, în loc de vorbe bune. Educatoarea îi tetorizează pe copii şi îi ameninţă.  E deranjată până şi de felul în care arată copiii.    

Conducerea grădiniteţi nu a vrut să comenteze inregistrările. Nici educatoarea care, de altfel, vine în continuare la serviciu, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Părinţii nu ştiu ce să facă şi se tem să-şi mai lase copiii aici. 

Fiul Julietei are trei ani şi jumătate şi este primul an în care merge la grădiniţă. Părinţii spun că micuţul are traume mari.

Un părinte a depus deja plângere. Însă astfel de cazuri par greu de soluţionat.

Arthur ştie cel mai bine asta. Cei doi copii ai săi au fost traumatizaţi la grădiniţă. Deşi totul a fost filmat de camerele de supraveghere, ancheta bate pasul pe loc.

Directoarea instituţie undeau fost filmate imaginile este sub control judiciar.

La Constanta, unde educatoarele au bătut mai mulţi  copiii, procesul e în toi. 6 cadre didactice şi îngrijitoare sunt cercetate.

Un proces controversat, pentru că unul dintre judecătorii care s-a ocupat de caz a cerut de mai multe ori ca micuţii să fie aduşi cu duba, în sala de judecată. 

Specialiştii atrag atenţia asupra controalelor psihologice la care sunt supuse cadrele didactice şi îngrijitoarelor.

"Calitatea personalului este îndoielnică, nivelul lor de pregătire nu doar tehnică, ci şi morală este foarte erodat", spun aceştia.

Părinţii îşi doresc acum ca educatoarea vinovată să fie trasă la răspundere. Pentru comportamentul abuziv, riscă până la 6 luni de închisoare sau amendă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Noi înregistrări din grădinița groazei. Un părinte are 16 ore de înregistrări care pot deveni probe în instanţă