Antena Meniu Search
x

Video Noile măsuri de relaxare care au intrat în vigoare de la 1 iulie

O nouă zi de întâi, un nou val de măsuri de relaxare. Putem sta în club sau la restaurant până mai târziu în noapte, iar evenimentele private sau competiţiile sportive pot avea mai mulţi participanţi. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 01.07.2021, 20:15

Vezi și
  • Concertele pot fi organizate în aer liber cu mai mult de 2.500 de spectatori, de la 1 iulie.

Mai mulţi petrecăreţi la evenimente private, nunţi sau botezuri, începând de azi. Dacă toţi sunt vaccinaţi, testaţi negativ sau trecuţi prin boală, în interior pot fi 300 de persoane, iar în exterior, nu există limită. În caz contrar, se acceptă doar 150 de oameni în exterior şi 100 în interior. 

De asemenea, cluburile şi barurile se vor închide la 2 noaptea şi vor fi la capacitate maximă doar dacă sunt exclusiv vaccinaţi. Şi pensiunile, hotelurile şi sălile de fitness pot funcţiona de acum la capacitate maximă. Iar concertele pot fi organizate în aer liber, cu mai mult de 2.500 de spectatori, dacă fiecăruia i se asigură un spaţiu de un metru pătrat.

Toţi spectatorii trebuie să fie vaccinaţi şi să poarte mască. Competiţiile sportive, atât la interior cât şi la exterior, vor fi la 50% din capacitate

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Noile măsuri de relaxare care au intrat în vigoare de la 1 iulie