Antena Meniu Search
x

Copiii din Constanţa au rămas fără locuri de joacă şi nu ştie nimeni când le vor primi înapoi

Nu contează cât de frumos este afară, copiii din Constanţa tot nu au unde să se joace! Toate parcurile de distracţie din oraş au fost desfiinţate.

Vezi și

Nu contează cât de frumos este afară, copiii din Constanţa tot nu au unde să se joace! Toate parcurile de distracţie din oraş au fost desfiinţate de autorităţile locale, pentru că erau nesigure. Edilii au promis locuri de joacă noi şi moderne. Când, nu se ştie, aşa că, până atunci, copiii se joacă pe unde pot.

"Dau mâncare la porumbei. În rest, nimic, pentru că n-am ce să fac."

Aşa se distrează acum copiii, printre maşinile parcate care au luat locul leagănelor şi al toboganelor. La mijlocul lunii septembrie, Primăria a început să demoleze cele 70 de locuri de joacă din oraş. Asta după câteva incidente periculoase.

Era rău cu ele, dar iată... e rău şi fără ele. Soluţii ar mai fi, dar nu pentru toată lumea. Părinţii îşi mai duc copiii la locurile de joacă din interior. Nu e acelaşi lucru însă. În plus, costă.

Autorităţile promit că vor construi alte locuri de joacă. Nu se ştie însă când. Primăria a alocat 10 milioane de lei pentru asta, dar licitaţiile se organizează abia acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Copiii din Constanţa au rămas fără locuri de joacă şi nu ştie nimeni când le vor primi înapoi